Luk

Populære Brudestyles 2024

Brudekjoler
Skrevet af Saba Sepahi

Bryllupsmoden bliver mere forskelligartet for hver ny sæson, vi går ind i, og det kan vi takke alle de skønne brude for. I ønsker jer nemlig flere forskellige brudestyles til de skønne weekendfestligheder, der er i forbindelse med den store dag. 

I de kommende sæsoner er der selvfølgelig de klassiske tyl- og blondekjoler, som vi elsker til ceremonien, men det, der kommer til at skille sig endnu mere ud nu, er de mere utraditionelle brudekjoler, fashion-forward styles og ja, hvis jeg nu siger drop-waist? 

Tænk: 80’er-nostalgi, og se for dig; markerede skuldre, lyse farver, draperede detaljer og dramatiske udskæringer, samt en afvigelse fra det traditionelle hvid. Det giver mening: brude vil have noget, der taler til deres personlige stil, og det vil designerne gerne imødekomme. 

Safe to say, vi kommer ikke til at gå ned på muligheder at vælge imellem, da der er noget for enhver brud og enhver form for bryllupsfejring, om det er et minimoni, et elopement eller det helt store slotsbryllup i skønne Danmark. 

Læs mere: Ønsker du inspiration til din brudekjole? Så besøg bryllupsmesserne – Læs mere her »

Kjole fra Jenny Yoo

Drop-waists er tilbage!

Drop-waisten er kommet for at blive!  Du husker den måske fra skønne Zoe Kravitz parisiske bryllup i 2020, hvor hun fuldstændig lagde stilen ned og gjorde den til sin egen. Det virker måske som en ukonventionel og potentielt lidet flatterende silhuet, men du vil blive overrasket! Vi elsker det i hvert fald!

.

Kjole fra Nardos

80’er vibes baby!

Det er ikke fordi vi husker 80’erne specielt for brudemoden, for den var faktisk ikke særligt flatterende! Det var blondeudskæringer, store fluffy ærmer, alle mulige typer af stoffer og masser af tyl – sat sammen – måske lidt tilfældigt. Selvom alle de ting nu er tilbage i bryllupsmoden, er det mere afdæmpet, end du husker. Tænk f.eks.; rullekravekjoler med blonder, med smukke udskæringer og vovede skuldre, som på denne skønne Nardos brudekjole. 

.

Kjole fra Halfpenny London

Minimalistisk slæb

Brudemoden har længe udstillet flamboyante slæb, men nu siger de så småt farvel til denne dramatiske detalje. Forstå mig ret, slæbene kan godt stadig være lange, men designerne arbejder med mere lette stoftyper, så det ser ud som om slæbet svæver væk fra brudens krop, som på det skønne look her fra Halfpenny London. 

Læs mere: Er du plussize brud? Få her 8 gode råd til din brudekjole »

.

Kjole fra Justin Alexander Signature

Glimmer og glitter 

Vi danser kun i moonlight, baby! I denne sæson kan du lade dig betage af de smukke, iøjnefaldende og glitrende brudekjoler, som kan lyse enhver balsal op. Perler gør et stort comeback på brudekjoler og tilføjer en glamourøs glans til brudens look. Du finder alt fra subtile perledetaljer til brudekjoler tildækket af skønne perler. 

.

Kjole fra Justin Alexander, AJA

Chic i one-piece 

Selvom buksedragten til brude har eksisteret i nogen tid nu, ser det ud til at silhuetterne i denne sæson er noget af det mest bærbare og spændende, vi har set længe. Designerne beviser nu, at en buksedragt stadig kan være romantisk. Med blonder og skønne, luftige stoftyper og elegante cuts, har det aldrig været mere charmant at hoppe i en one-piece på sin store dag. 

Læs mere: Bryllupsguide til den store dag – Del 1 »

Læs mere: Bryllupsguide til den store dag – Del 2 »

Læs mere: Bryllupsguide til den store dag – Del 3 »

.

Kjole fra Sareh Nouri

Sødt og sexet med blonder

Blonder fungerer perfekt til brudekjoler i alle længder. Men går du efter en sassy minibrudekjole til dit bryllup, så kan du især tilføje en sød og sexet twist, hvis du vælger en model med smukke blonder. Lets face it! Det hele ligger i detaljen, og blonder udgør i denne sæson en kæmpe del af detaljen. 

.

Kjole fra Viktor&Rolf

Slør, på den moderne måde

Hvis jeg skulle nævne et brudetilbehør, der er forblevet uberørt i årtier, er det sløret. Men brudedesignere ser nu med helt nye øjne på dette styk traditionelle tilbehør– med rod i det gamle Rom. Det er derfor, at du nu vil opleve, at sløret f.eks. bliver kortere, så det kun når brudens hals eller talje, og det giver et helt nyt, avantgarde-look. Du vil også opleve farverige slør for et helt igennem dramatisk look. 

.

Kjole fra Sareh Nouri

Color is the new white!

Hvem siger, at du skal have hvidt på på din bryllupsdag? Flere og flere brude vælger at inkorporere farver i deres brudekjole, og designerne giver os flere og flere muligheder at vælge imellem for hver sæson.  Kast dig ud i modige farver for et forfriskende brudelook. Hvis du ikke vil hengive dig til et fuldt, farvet look, så vælg en hvid kjole men tilsæt en eller flere farvede detaljer, som f.eks. en blå sløjfe (så har du også din ”something blue”), eller farvede ærmer. 

.

Kjole fra Viktor&Rolf

One-shoulder brudekjoler

Asymmetriske detaljer har de seneste år været en fast trend i brudemoden. Men i 2024 vil one-shoulder brudekjolen blive redefineret på innovative måder. Som denne model fra VIKTOR & ROLF, hvor der er brugt lette materialer, mens de skønne detaljer med one-shoulder og sløjfen virkelig gør kjolen til noget, man ikke har set før.

.

Kjole fra Halfpenny London

High-drama styles

Mange brude vil måske vælge klassiske, tidløse styles til deres store dag, men mærker som Vivienne Westwood, Sebastien Luke og Halfpenny London udfordrer moderne brude med dramatiske silhuetter og en maksimalistisk stil. Gør et statement i en stor tyl cupcake-kjole med perlepynt. Smid en kappe på, eller dress up med store smykker, det er trods alt din store dag.