Luk

Bryllupsmesse highlights

Blog

Weekenden stod i bryllupsmessernes tegn – Den Store Dag åbnede bryllupsmessesæsonen med to store messer i København og Århus. Vi var med og giver dig her en stemningsrapport.

Der var lange køer foran Bella Center i København, hvor  Den Store Dag afholdt bryllupsmesse lørdag og søndag. Par, veninder, mødre og døtre. Der var mange forskellige konstellationer med samme formål; at blive inspireret og måske finde de helt rigtige leverandører til et kommende bryllup.

Alt mellem himmel og jord

Og der var mange af slagsen. Fra kendisstøv hos Dennis Knudsen og Rikke Gudnitz, til feststeder og små specialleverandører. Og så var der kager, kager og kager – og lad os være ærlige – det alle elsker; nok af smagsprøver.

 

Messepar1Kbh

MesseparKbh3

Brudekjoler her, der og allevegne

I Århus var det brudekjolerne, der stjal billedet. Marianne Carøe viste bl.a. sine smukke kreationer frem og brudebuketten.dk gav sit bud på anderledes, men smukke brudebuketter. Udvalget generelt var dog noget større i København, men modeshowet gav messen et stort plus og gav et rigtigt godt billede af bryllupsmoden i 2013.

MesseparAarhus

 

Har du fået lyst til at tage på bryllupsmesse? Tjek vores eventkalender og se, hvor der ellers afholdes bryllupsmesser. Du finder eventkalenderen her »