Luk

9 opgaver for gommen i bryllupsplanlægningen!

Gommen

Du kan ikke bestemme hvordan brudekjolen skal se ud.
Du har måske ikke så meget at skulle have sagt i forhold til invitationer og bordpynt.
Og farven på dit bryllupstøj bliver dikteret af brudens kjole. 

Nåh.
Hvad kan du så?

Der er en del områder hvor  gommen kan hjælpe til med bryllupsplanlægningen. Det har de fleste gomme jo lyst til. Måske har du ikke lyst til at blande dig i farven på servietter og blomster, men der vil helt sikkert være andre opgaver på to-do listen som vil tiltale dig.

Her er f.eks. 9 opgaver i bryllupsplanlægningen, hvor vi mener, at du som gom kan hjælpe til eller helt overtage ansvaret.

 

1) Tag på bryllupslocation jagt med din kommende. Hvis I er afsted sammen på udkig, er det nemmere at sikre sig at budgettet også bliver overholdt og I kommer godt fra start.
2) Få skrevet dine ønsker til gæstelisten ned inden I skal lave den endelige liste sammen – det gør arbejdet nemmere at du i forvejen har overvejet hvem DU gerne vil have med til dit bryllup. Del gerne op i kategorier; SKAL med, ville ønske de kom med osv.
3) Tag dig af evt. opstået drama / konflikter i familien ifm. brylluppet, gæstelisten osv. Mænd er oftest bedre til at holde følelserne på plads, også når tingene spidser til, og der opstår konflikter af den ene eller anden art i familien. Meld ud, at hvis nogen har noget på hjerte ifm. jeres bryllup, kan de komme til dig.
4) Tag ansvaret for lys og lyd, band til brylluppet. Og uddeleger ansvaret for samme på selve bryllupsdagen, hvis du ikke selv vil stå med det.
5) Udvælg alkohol og vin og tag dig af beregningerne.
6) Lav et par forslag til evt. bryllupsrejse
7) Lav et par forslag til bryllupskørsel
8) Send invitationerne ud / aflevér dem personligt når de er klar – det samme kan du gøre med takkekortene når de er klar.
9) Opret jeres bryllup i en planlægningsapp så I kan bevare overblikket. Tjek denne planlægnings app ud – den er smart og ganske gratis.