Luk

Marie-Louise og Michael, 15.07.2023, Farverigt Bohemebryllup

Vores bryllup

Hvert år, når det nye BRUDEN-magasin udkommer, deler vi nogle af læsernes fantastiske bryllupsberetninger og bedste råd. Vi håber, at disse artikler vil være en kilde til inspiration for mange kommende brudepar, og så er det også bare sjovt at læse om, hvordan andre har gjort. Find flere læserbryllupper på vores bryllupsblog eller i BRUDEN-magasinet

Marie-Louise Ahler og Michael Ahler – Bryllup 15. juli 2023

Vielsessted: Udendørs vielse på Lindealléen på Lille Restrup Hovedgård i Aalestrup

Feststed:  Lille Restrup Hovedgård En hyggelig og rustik hovedgård som vi havde lejet for en hel weekend

Brudekjole: Panayotis Brudekjoler i Vejle, brudesko fra Christian Louboutin. Håndlavede perleøreringe fra Joanna Reed Bridal. Kjole nummer 2 fra Rotate Birger Christensen. Taske fra YSL

Gommens tøj: Mond of Copenhagen, Århus. Da Michael bad om lyserødt fór i jakkesættet, troede de butiksansatte, at han lavede sjov. Michael er ikke til det traditionelle, og han havde også fået lavet nailart i dagens anledning

Makeup og hår: Bysisters, Århus

Vielsesringe: Specialdesignet hos Pompus.dk 

Bryllupskage: Lille Restrup Hovedgård stod for kage og maden. De kreerede smag og udseende af kagen præcis efter ønske. 

Antal gæster: 105 gæster

Budget: 300.000 kr.

Fotograf/videograf: fotografmathildemaria.dk

 

Folkeskole og frieri

Michael og jeg mødte hinanden for første gang, da Michael kom ind i den samme 8. klasse, som jeg gik i, men der var vi blot venner, selvom der allerede dengang var en slags fascination fra begges side. 10 år efter folkeskolen sluttede, fandt vi sammen, da vi mødtes på en bytur. Og i dag har vi vores skønne døtre sammen på 6 og 8 år. For et par år siden havde vi en krise og var væk fra hinanden i et år, hvor vi boede hver for sig, men vi fandt heldigvis kærligheden igen. 

Michael og jeg havde været kærester i 11 år, da Michael friede til mig på den smukkeste, hvide strand på en ferie i Thailand foran vores døtre. Han tegnede et stort hjerte i sandet med teksten ’vil du gifte dig med mig?’ Og bad mig læse det højt. Efterfølgende drak vi champagne og fejrede mit ja med middag på stranden. Det var helt fantastisk. 

Planlægningen begynder!

Vi var begge enige om, at vi ville have en stor kærlighedsfest med alle til stede, som betød noget for os, så planlægningen begyndte med det samme efter forlovelsen, og da vi kom hjem fra Thailand, begyndte vi at kigge efter locations i Århus og omegn. Det var vigtigt for os, at stemningen til vores bryllup skulle være intim, afslappet og personlig, selvom det var et stort bryllup, vi havde sat os for at holde. Derfor valgte vi et farverigt bohemebryllup som tema. 

Læs mere: Find flere Læserbryllupper lige her »

  

Svært ikke at være kreativ

Det var svært for mig ikke at være kreativ, så vi havde gjort meget ud af detaljerne og var meget ind over pyntning af lokalerne. Vi havde lanterner, lyskæder og blomster hængende ned fra loftet, som gav den hyggeligste og mest eventyrlige stemning. På bordene var
der farverige glas, og masser af blomster, herunder lyseblå Hortensia, gul Dahlia og lyserød Anthurium.

Vi havde selv sørget for en station i festlokalet med polaroid kamera og fundet gamle guldrammer hvor gæsterne kunne hænge billederne op på og skrive en hilsen til os. Vi havde lavet hangoverkits til gæsterne med bl.a. panodiler og summerbird chokolade, og købt lysrør, konfettirør og hjertesolbriller til festen. 

Vi blev viet udendørs med livemusik og masser af farverige blomster, pampasgræs og macramé for at understrege boho-viben. 

Vielsen var simpelthen magisk, under de store trækroner, hvor solskinnet sneg sig igennem. Det føltes som at være midt i et eventyr

Det bedste øjeblik på dagen!

Det er meget svært at vælge ét øjeblik på sådan en stor dag. Men vielsen var simpelthen magisk, under de store trækroner, hvor solskinnet sneg sig igennem. Det føltes som at være midt i et eventyr med den blide livemusik, farverne, den varme vind, og da vores blikke mødtes, opstod noget helt særligt og utroligt bevægende, og at se vores venner og familie blive rørt, det gjorde også stort indtryk. 

Derudover var det fedt at lave en festlig entré til middagen med høj musik, solbriller, konfettitør og uddeling af shots til gæsterne. 

Det var helt klart også et uforglemmeligt moment at danse brudevals til livemusik af the Antonelli Orchestra, og da dansegulvet blev indviet lige efter med soulmusik og guldglimmer. 

 

Dét betød ekstra meget for os på dagen

At gå op ad alléen til sangen ‘overgiver mig langsomt’ som blev smukt fortolket af nogle af medlemmerne fra the Antonelli Orchestra, da det er en sang, der betyder meget for Michael og jeg. 

Og vores taler til hinanden, hvor vi begge ikke var bange for at tale om de store følelser og samtidig også tage nogle svære emner op i forhold til den rejse, vi har været på sammen, og hvordan det har været at genfinde sig selv, hinanden og en ny kærlighed. 

Vores bedste råd til andre brudepar!

Lav jeres egen personlige entré til festen – det vil jeres gæster elske, og det løfter stemningen og gør det personligt. 

Gør jer også hurtigt en idé om farver og tema til brylluppet, så der er en rød tråd fra start til slut.

Bliv medlem af facebook grupper og Instagram profiler omhandlende bryllup – der fik vi meget inspiration i processen. 

 

Det var ved at gå galt!

Det var lidt på et hængende hår, at Michael fik sit jakkesæt hjem. Han havde bestilt jakkesættet med lyserødt fór, men det kom hjem med sort, og der blev derfor hastebestilt et nyt, som kom hjem 5 dage før brylluppet. 

 

Det fortryder vi!

Vi fortryder lidt, at vi kun havde bestilt fotografen til vielsen og reception, da vi ikke har mange billeder af brudevals og festen. Vi tænkte, at det ikke var nødvendigt, men her efterfølgende mangler de lidt. 

Vi ville også gerne have sendt lyslanterner op i slutningen af aftenen, men det kunne vi ikke få tilladelse til. 

Der var ikke andet, vi fortrød eller ville have gjort anderledes – vi havde gennemtænkt det hele og gik all in.

Bryllupsrejsen går til….

Vi blev inviteret til Sicilien af mine forældre med hele familien en uge efter brylluppet, så det kan man sige, var en slags bryllupsrejse. Vi vil dog gerne afsted alene i nærmeste fremtid til Tullum i Mexico.  

Læs mere: Find flere Læserbryllupper lige her »