Luk

3 tips når du skal vælge din bryllupslokation 😍

Bryllupslocation

Annonce.crowne plaza bryllupslokation

Der er mange aspekter ved et bryllup, som det er helt op til jer, om I vil inddrage i jeres eget bryllup eller ej. F.eks. er det ikke alle, som ønsker en bryllupskage eller en traditionel brudekjole eller taler til deres bryllup. Og mange går ikke længere op i at have noget lånt, noget blåt, noget nyt og noget gammelt. Men der er én ting, som man ikke bare kan droppe eller ændre på, når man planlægger bryllup; feststed. Så hvordan skal du vælge den perfekte bryllupslokation?

Skal der være fest, skal man også vælge en bryllupslokation, hvor man kan samle venner og familie, til det man roligt kan kalde et af livets største begivenheder. At finde den perfekte bryllupslokation er dog ikke nogen nem opgave. Og det vil de fleste nok give mig ret i.

Så hvordan finder du det perfekte sted for jer? Vi giver dig her 3 tips, som vil gøre det nemmere for dig at spore dig ind på, hvordan I skal vælge bryllupslokationen.

bryllupslokation københavn

Få styr på din gæsteliste

Der er ingen grund til at forelske sig i en lille, rustik vinkælder til et intimt bryllup, hvis din gæsteliste viser sig at være på 100 mennesker. Og omvendt vil du måske ikke booke den store sal på et slot, hvis I blot skal være 30 personer. Hvis du bare ikke kan vente med at kigge efter et venue, så lav en grov gæsteliste. Det vil give dig en idé om, hvilke lokationer du kan kigge efter, og hvilke du skal droppe helt. I det hele taget vil det være en god idé at få lavet gæstelisten i starten, da den danner grundlaget for hele jeres budget.

Vælg et sted som passer til jeres tema

Det giver lidt sig selv. Men det er vigtigt, at I tænker over, hvilket slags bryllup I ønsker. Gerne tidligt i processen. Hvis I ønsker jer et moderne bryllup, kan I kigge efter hoteller eller restauranter med et moderne design og indretning. Er drømmen f.eks. et bryllup i smukke lokaler med panoramaudsigt over Københavns havnekanal og en 5-stjernet service? Så kan du se et sådan venue HER. 🙌

Er du mere til skov men bange for at være afhængig af godt vejr? Så kan du overveje at holde dit bryllup i en stor, indendørs skov på Danmarks mest bæredygtige hotel. Se venuet HER.😍

Gør det behageligt for dine gæster

Uanset om dine gæster kommer langvejs fra eller er fra lokalområdet, så vil du gerne som vært sørge for, at gæsterne har det behageligt i forbindelse med jeres bryllup. Derfor er det altid en god idé at vælge en bryllupslokation, hvor der vil være mulighed for overnatning eller som ligger centralt.

bryllupslokation i skoven