Luk

5 bryllupsfoto-trends

Planlægning
Tips til bryllupsfoto

Balloner som ‘props’ skaber en smuk effekt på bryllupsbillederne – både på billeder med bruden alene og med brudeparret. Foto: Shutterstock

Få fem tips til hotte trends indenfor bryllupsfotos lige her.

1. Brug props

Props (tilbehør, red.) er blevet mere og mere populære på bryllupsfotos. Vælg en smuk gammel bil som baggrund eller brug én af de helt store trends med smukke balloner for anderledes og sjove billeder.

2. Gør gæsterne til bryllupsfotografer

Det kan være svært at få samlet alle gæsternes billeder, men det er der nu en smart løsning på. En stor trend i USA er nemlig ved at finde sit indtog i danmark – nemlig bryllupsfoto-apps. Med sådan en app kan gæsterne nemt uploade alle billeder til app’en, og brudeparret kan så efterfølgende downloade det hele. Se et eksempel på sådan en app på www.wedbox.dk

LÆS OGSÅ ‘ÅRETS BRYLLUPSFOTO 2013 – DE NOMINEREDE’ »

3. Stil minderne frem

Saml bryllupsbillederne fra din familie (forældre, bedsteforældre, oldeforældre etc.) og stil dem fint frem til bryllupsreceptionen – Bryllupper handler om kærlighed og familie og derfor er der endnu større grund til at mindes kærligheden samtidig med, at det skaber en sød lille detalje til festen.

4. Lad familien slappe af

Undgå det royale touch til det store familiebillede – få er afslappede med det og det ses på de ofte opstillede billeder. Lad din familie slappe af og gør noget andet end sidde på stole eller stå på snorlige rækker. Giv hinanden et klem, pjat sammen eller andet, der får familien til at slappe af – du får helt sikkert et resultat, der afspejler din familie meget bedre og et billede du selv bliver gladere af at mindes dagen ved.

LÆS OGSÅ ‘HIGHLIGHT DINE BRYLLUPSMINDER’ »

5. Stop-motion

Lad fotografen eller en anden teknisk person i omgangskredsen lave en lille stop-motion film af bryllupsbillederne – en sød og sjov gimmick til at dele på Facebook eller sende som ‘takkekort’ til alle gæsterne.

FIND BRYLLUPSFOTOGRAFEN LIGE HER »