Luk

Få lavet jeres vielsesringe og modtag en gratis overnatning

Vielsesringe & Smykker

“Annonce”

I den skønne nordjyske by Blokhus, ligger Jan Jørgensen Smykker  som måske er Danmarks største og flotteste guldsmedeværksted. Og ikke nok med at det åbne værksted er et besøg værd i sig selv, så er de også enestående på netop vielsesringe. Så her finder man lige præcis de ringe man skal bruge.

Siden 1989 har Jan Jørgensen Smykker været garant for unikke kvalitetssmykker,hvor der både er tænkt på detaljen og helheden. Værkstedet er placeret tæt på Vesterhavet og naturen, som er en stor kilde til inspiration for deres håndlavede smykker.

Her er der  mulighed for at gør jeres køb af vielsesringe, som er symbolet på jeres store dag og kærlighed resten af livet, til en ekstraordinær oplevelse, som I vil kunne mindes mange år fremover.

Skal vi hjælpe jer med jeres vielsesringe, så inviterer vi jer hermed en tur til skønne Blokhus med overnatning, så der er tid til jer, til os og til at træffe det helt rigtige valg af jeres ringe.

Jan Jørgensen Smykker er et 400 kvm skønt smykkeunivers med seks guldsmede, som producerer smukke diamantsmykker og vielsesringe. Når I besøger dem I kan kigge dem over skulderen og se det gamle håndværk blive udført, alt imens I kan nyde udsøgt baristakaffe i de kreative omgivelser. På væggene fortælles designhistorien om Jan Jørgensen Smykker, som går helt tilbage til 1989.

Et besøg der helt sikkert vil være en spændende og anderledes oplevelse, for jer som kommende brudepar.

De tilbyder et virkeligt stort udvalg af vielsesringe der sammen med jeres egne tanker og ideer, bliver til unikke vielsesringe, præcis til jer.

Få lavet jeres vielsesringe hos Jan Jørgensen smykker og modtag en gratis overnatning i smukke Blokhus. På den måde har I god til til at overveje jeres valg af ringe, og I har tid til at mærke efter.

Når I besøger det åbne værksted i Blokhus, er det altid en guldsmed som hjælper jer og dermed er I, i direkte dialog med den der skal lave jeres vielsesringe.

Det ædle guldsmedehåndværk er hele grundstenen for Jan Jørgensen Smykker. Selvom fornyelse og nytænkning også er i højsædet er det gode håndværk forudsætningen for smukke kvalitetssmykker, du kan bære hele livet.

BOOK BESØG HER:

Telefon 96 17 02 02 eller mail info@janjsmykker.dk

I kan møde Jan Jørgensen Smykker på alle Bryllup.dk’s Bryllupsmesser – køb billet her »