Luk

De små detaljer til den store dag

Vielsesringe & Smykker

“Annonce”

Smykker er en vigtig del af brylluppet for både bruden og gommen. Et bryllup er en fejring af kærligheden mellem to mennesker, og Vibholm ved, at det er de små detaljer, der fuldender looket og sikrer, at du stråler på din store dag.

Det er essentielt at have styr på sine smykker til bryllupsdagen. Style din drømmekjole med udsøgte og strålende smykker eller sæt et par stilfulde manchetknapper eller et klassisk herreur sammen med dit elegante jakkesæt. Smykkerne er en vigtig del af brylluppet, og de vil for evigt minde jer om jeres bryllupsdag og jeres kærlighed til hinanden.

Uanset om du drømmer om guldsmykker, sølvsmykker, perler eller diamanter, finder du det hos Vibholm.

Vibholm har udvalgt tidløse og fortryllende smykker til både bruden og brudgommen:

 

Style din brudekjole med unikke ferskvandsperler

Ferskvandsperler er et naturmateriale, hvor hver enkelt perle er helt unik i både farve, størrelse og form. Det betyder også, at det er umuligt at finde to ferskvandsperler, der er helt ens.

Perler er meget populære blandt brude, fordi de giver et klassisk og romantisk look. Vibholm har her samlet nogle eksempler på smukke og unikke ferskvandperle-smykker, der for evigt vil minde dig om din store dag.

Hultquist Copenhagen – Milkyway Plain armbånd

 

Hultquist Copenhagen – Agnes ørehængere

 

Dulong – Grand Piccolo Marina armbånd

 

 

Sif Jakobs – Padua Cinque halskæde

 

Strål med klassiske sølvsmykker

Mange af dem, der går med den klassiske hvide kjole, vælger at style den med sølvsmykker, fordi de står i smuk kontrast til kjolen. Dog går sølv til næsten alt. Så hvis du er mest til de klassiske sølvsmykker, kan du finde inspiration lige her, hvor Vibholm har udvalgt deres favoritter.

Dulong – Vega armring

 

 

Dulong – Vega creoler

 

 

Georg Jensen – Moonlight Grapes halskæde

 

Læs mere: Værd at vide om smykker med diamanter »

Læs mere: Vielsesringene er et evigt symbol på jeres kærlighed »

 

Blændende guldsmykker

Vil du stråle på din store dag med blændende smykker i guld? Find en masse inspiration til de fineste guldsmykker, der vil fuldende dit look på bryllupsdagen og fungere som kronen på værket, lige her.

Vibholm GULD – Hjerte halskæde

 

 

Diamond by Vibholm – Creoler

 

 

Diamond by Vibholm – Tennisarmbånd

 

Noget blåt og smukt

Du har sikkert hørt om traditionen med, at bruden skal bære ”noget nyt, noget gammelt, noget lånt og noget blåt”. Farven blå symboliserer kærlighed, varighed og evig troskab og bæres derfor af bruden på bryllupsdagen, for at sikre et langt og lykkeligt ægteskab. ”Det blå” kan eksempelvis være et fint smykke med sten i blå nuancer.

Nuni Copenhagen – Alberte Aqua ørestik

 

 

Pandora – Sparkling Statement Halo ørestikker

 

 

 

Nuran – Petit halskæde

 

 

Klassiske smykker til gommen

For gommens vedkommende kan looket fuldendes og gøres mere personligt ved for eksempel at bære et par fine manchetknapper, et klassisk ur eller et flot herre-armbånd. Her har Vibholm samlet et par eksempler på elegante herresmykker, der vil komplementere gommens jakkesæt på bedste vis.

CAVI Watches – Castor ur

 

 

Ole Lynggaard Copenhagen – Life Herrearmbånd

 

 

Georg Jensen – Men’s Classic Manchetknapper