Luk

Vielsesringene er et evigt symbol på jeres kærlighed

Vielsesringe & Smykker

Annonce

Jeres vielsesringe er formentlig de vigtigste smykker, I kommer til at eje i jeres liv. Ringene er et vigtigt symbol på jeres kærlighed, og for Vibholm er det vigtigt at netop dette kommer tydeligt til udtryk i jeres ringe.

Når I skal finde de perfekte vielsesringe vil der højst sandsynligt opstå en masse spørgsmål undervejs. Der er rigtig mange valg der skal tages, og der er mange overvejelser man er nødt til at gøre sig, inden man kan vælge det helt perfekte sæt vielsesringe. Har I overvejet hvordan jeres vielsesringe skal se ud?

 

Vibholm har her lavet en liste over nogle af de ting, der er gode at overveje, når I starter drømmene om jeres vielsesringe:

 • Hvilket materiale skal ringene være?
  Skal de matche hinanden? Skal ringene være i et eller i to metaller? Hvilket metal passer til jeres hverdag og jeres arbejde?
  Undersøg de mange forskellige muligheder for metaller. Der er f.eks. carbon, titan, hvidguld, rødguld osv.
 • Hvordan skal overfladen være?
  Der findes en væld af forskellige overflader på vielseringe. Der er f.eks. hamret, blank, mat – eller måske skal ringene have et mønster?
 • Hvordan skal bredden på ringene være?
  Hvor brede ringe ønsker I? Og skal herre- og damering have samme bredde?
 • Hvad med diamanter? Er det noget for os?
  Skal ringene være med eller uden diamanter? Hvis der skal være en diamant, hvilken størrelse skal den så have? Hvor mange skal der være, og hvordan skal de fattes?
  Der findes et hav af forskellige fatninger til diamanter. Der er f.eks. grad fatning, pavé fatning, rør fatning og forrivning, så I har rig mulighed for at vælge lige præcis det udtryk I bedst kan lide.
 • Hvad er vores trend/stil?
  Der er mange forskellige muligheder, så det er en god idé hvis I har en stil at gå efter fra start. Er I måske til de klassiske solitaire- eller allianceringe?
  En stor trend lige nu er ringe i organiske former – er det måske noget for jer?
 • Skal I måske have speciallavet jeres ringe?
  Få speciallavet jeres helt unikke vielsesringe hos Vibholm. På denne måde kan I designe jeres helt egne ringe, skabt helt ud fra jeres ønsker og drømme.
 • Skal vi have gravering?
  Gør jeres vielsesringe endnu mere personlige med en gravering. Det kan f.eks. være et citat som betyder noget specielt for jer, eller det kan være jeres bryllupsdato og jeres navne.

 

3 GODE RÅD FRA VIBHOLM

 • Hvis du vælger en vielsesring med diamant, anbefaler vi at du får fatninger tjekket en gang om året, for en sikkerheds skyld.
  Vi tjekker fatningerne for slid og slag, så du ikke risikerer, at miste diamanten. Det er jo en ring du har på hver dag, hele dagen, som derfor naturligvis vil slides med tiden. Et eftersyn er gratis hos os, og du betaler kun for eventuelle reparationer
 • Husk også at passe godt på dine smykker, så led og fatninger ikke slides unødvendigt at skidt og snavs. Du kan nemt selv give dine guld og sølv smykker et bad i en mild opvaskesæbe eller få dem renset ved Vibholm. Med regelmæssig rengøring holder ringene sig pænt og diamanterne bevarer sit spil. Du kan også tilkøbe diamant pleje for at sikre shine.
 • Vidste du, at hvis du har noget gammelt guld, for eksempel med høj sentimental værdi, kan vi smelte det om, og bruge det til jeres vielsesringe. 

Vi håber at dette lille overblik har hjulpet jer et skridt på vejen til at finde jeres perfekte vielsesringe.

 

Ønsker I inspiration til jeres vielsesringe, eller vil I gerne prøve nogle forskellige? Så besøg bryllupsmesserne – Læs mere her