Luk

Isabella & Kristian, 15.07.2017, kirkebryllup

Vores bryllup

Antal gæster: 90

Budget: 130.000

Brudekjole: Marianne Carøe

Gommens tøj: Tiger of Sweden

Bryllupsrejse: Marrakech – Marokko

Fotograf: Sergio, Storybook Studio

Vores bryllup fandt sted d. 15 juli 2017. Vi blev viet i den smukke moderne kirke Skt. Lukas midt inde i byen.
Vi var så heldige med fantastisk vejr, og bagefter gik vi rundt i Frederiksbjerg området, hvor vi bor, for at få taget billeder af vores fotograf Sergio fra Storybook Studio som også lavede en fantastisk bryllupsfilm af os, da han både er foto og videograf 😊

Vi holdte ingen reception men inviterede alle vores gæster ud til vores lokation lige efter kirken som ved var Rosenholm Slot i byen Hornslet. Her havde vi lejet “Enkesædet” som er en villa der hører med til slottet. Enkesædet har nemlig flere hektar land og da vi gerne ville have en afslappet havefest i smukke omgivelser, var det her det perfekte sted. Hele dagen var der havespil og vi havde arrangeret salsa undervisning i en time inden maden.

Maden bestod af helstegpattegris og lam, hvor vi havde hyret en mand til at komme ud og lave dette. Salaterne lavede vi selv og bryllupskage var fra CakeBites Rønde med tilhørende kage “buffet”. Til natmad havde vi kæmpe slikbuffet.
Min kjole var designet og håndsyet af Marianne Carøe, håret var sat af Birthe Gleerup på Jægergårdsgade og min buket var fra Pindstrup som har beliggenhed på M.P Bruunsgade. Min mands jakkesæt, sko og slips var fra Tiger of Sweden.

Et godt råd til andre brudepar

Begynd at planlægge i god tid og gå ikke ned på dine drømme. Find alternativer og lav en masse DIY’s og kæl for detaljerne. Både du og gæsterne vil bemærke det på dagen. Find en masse brugte ting inde på diverse bryllups sider på Facebook og spar penge på den måde – eller køb alt fra lanterne til lys på Ebay til ingen penge.

Vil du også gerne dele dit bryllup, så kan du nemt gøre det HER