Luk

Skincare Close-up

Skønhed

Den perfekte hud på bryllupsdagen

Vi har fået æren af at have Maria Lantau, skønhedsekspert fra Beautysale til at komme med denne guide til Bryllup.dks læsere.

Den dag du skal være perfekt

Som kommende brud må man absolut høre til kategorien af kvinder, der bliver udseendefikseret. Brug tiden før brylluppet med den rigtige forberedelse, så du når i mål med dine ønsker. Den makeup, du ligger på din bryllupsdag, er nok en af de vigtigste i dit liv.

For at give din bryllupsmakeup den allerbedste base er det vigtigt, at du plejer din hud korrekt op til dit bryllup. Måske gør du det i forvejen, men så kan du måske alligevel optimere lidt på nogle punkter?

Din hud er din krops største levende organ, som hele tiden fornyer sig, og i takt med at vi bliver ældre sker denne udvikling langsommere. Huden følger vores aldring præcis som årringene på et træ.

Brud mellem 20-35

Tillykke, din hud er stadig glat og rig på fugt og elasticitet. Huden har ligesom dine hormoner fundet sin balance og serumværdierne har deres normale niveau. Huden er glat uden pigmentpletter eller synlige blodkar. Alligevel er tiden nu, hvor du skal forebygge fremtidige belastninger.

Rens huden omhyggeligt hver aften og morgen og sov aldrig med makeup! Brug solbeskyttelse i forår- og sommerperioderne, hvor solen er fremme. Du har brug for en creme, der er beskyttende med fx E-vitamin, UV-filter, fugtgivende og plejende med ceramider og B5-vitamin. Dvs., en ansigtscreme, der beskytter huden mod belastninger og for tidlig aldring ved hjælp af solbeskyttelse og masser af fugt.

I takt med du nærmer dig de 30, vokser behovet for en øjencreme, der modvirker mørke rande og poser under øjnene. En hudtone, der ikke er helt glat eller strålende, virker ældre, så sats på en udglattende creme eller serum.

Brud mellem 35-45

Du er i 30-års alderen, og de første alderstegn begynder at vise sig. Hudens kollagen-produktion mindskes og cellefornyelsen tager længere tid. Det kan give en mere livløs hud, og for nogle kan det også betyde større porer. Huden bliver også mindre elastisk, og gløden mindskes.

De mimiske linjer omkring øjnene begynder at vise sig. Det gælder om at sætte ind og pleje nu! Det er også i denne fase du kan se resultatet af en velplejet hud imellem 20-35 års alderen. Fokusér i din hudpleje på masser af fugt. Brug gerne antiage serum, der hjælper med at stimulere collagenproduktionen.

Selvfølgelig fortsætter du med at bruge solbeskyttelse og en nærende og rig øjencreme.

Brud mellem 45-65

Omkring 40-års alderen mister huden fugt og bliver tørrere end tidligere. Røde blodkar fremtræder tydeligere ligesom de mimiske linjer kan have udviklet sig til rynker omkring øjnene. Produktionen af collagen og østrogen mindskes mere og mere.

Hudens cellefornyelse går langsommere. I ansigtet kan det betyde pigmentpletter, linjer/rynker. Du kan også opleve, at huden bliver mindre spændstig og nogle oplever større porer. Efter klimakteriet ændres huden radikalt. Collagenet mindskes, og huden bliver meget mere følsom end tidligere.

Du har brug for en meget næringsrig og fugtende creme, der indeholder stoffer, som forlænger cellernes livslængde, så de når at producere mere elastin.

Brug også en opstrammende ansigtsserum sammen med en antiage øjencreme.

 

Suki Hudprodukter

En god samling af hudprodukter går man aldrig galt i byen med

Dine specifikke problemer

Vi vil elske hvis du i kommentarerne ville lægge en kommentar om hvad du måske frygter eller hvilke emner vi skal tage fat på, så du kan se perfekt ud på den store dag. Maria ville desuden elske feedback i kommentarerne og hvis du har lyst til at læse mere om hende kan du besøge hendes side Beautysale.