Luk

Inspiration: Negle til bruden

Skønhed

Vi har lavet et lille inspirations-board på Pinterest, med ideer til smukke negle til bruden. Det er meget enkle, simple og neutrale negle, da neglene efter vores mening ikke er det, der skal være i centrum. Hvis du er uenig, så har vi længere nede samlet en masse smukke farverige negle, til bruden der ikke er bange for at have et lidt mere modigt look.

Det er en god ide at få lavet smukke negle, eller få en veninde til at ligge en fin og mere perfekt neglelak end man har normalt – der er jo så mange, som skal se din ring og dermed dine hænder! <3

Vi kan anbefale Opi og Essie neglelak, som er nem at arbejde med.

Længere nede kan du læse de 5 fejl, som mange brude begår i forbindelse med deres negle. Vær forberedt så du ikke gør det samme.

Her har vi samlet nogle billeder til inspiration, til bruden der er lidt mere modig! En trend vi synes er virkelig fed, er marmor-negle, de er da for vilde! Tør du skille dig lidt ud? Bare husk at neglene skal passe til dit look. Måske du skal vælge en farve, som matcher jeres tema og i hvert fald resten af dit brudelook?

 

5 fejl som mange brude begår med deres negle

 

  1. Glemmer at vedligeholde dine negle inden bryllup. Har du dårlige vaner, f.eks. med at bide negle, så er det en god idé at tage en kold tyrker inden dit bryllup. Det er meget svært at få lækre negle til dit bryllup, hvor forarbejdet ikke er i orden.
  2. Glemmer at fugte dine negle. Du har garanteret fået en smuk ring, og den vil du gerne flashe, særligt på bryllupsbillederne. Men det er ikke kønt med et par tørre, krakelerede hænder. Sørg for at fugte dine hænder med en god håndcreme dagligt, og put gerne et lag mere på inden I får taget closeup billeder af din ring til brylluppet.
  3. Bliver for kreative med negle kunsten. Der er masser af inspiration at hente indenfor negle til bruden, som f.eks. på Bryllup.dk Pinterest. Men pas på, at du ikke går helt amok med masser af dimsedutter, glitter og mønstre på dine negle. Et simpelt look der viser dine velplejede negle, og en flot neglelak er super fint og tilpas.
  4. Tester ikke forskellige farver. De fleste brude prøver flere forskellige brudekjoler inden de beslutter sig for the one! Hvorfor skulle det være anderledes med dine negle? Test forskellige farver af inden dit bryllup, og tænk farven på din neglelak med i resten af dit brudemakeup- og look.
  5. Køber kun 1 flaske neglelak. Når du har fundet din yndlings neglelaktype- og farve, så køb da for pokker et lager af dem! På din bryllupsdag skal du i hvert fald ikke løbe tør. Og husk, at fødderne jo også gerne skal have same tur som hænderne får.

Stort udvalg af parfumer og makeup HER

TIP: Du må gerne tænke på hvilken årstid du skal giftes i. Det er ikke alle farver der matcher enhver årstid. Så overvej om du skal have en lys neglelak på til sommer- eller forårsbryllup og en lidt mørkere farve til dit efterårs- eller vinterbryllup.