Luk

Øjenmakeup til bryllup – de helt rigtige produkter

Skønhed

Øjenmakeup til bryllup – find de helt rigtige produkter her. 

Øjenmakeup til bryllup

Side 1: Øjne   Side 2: Vipper

Base
Skab en god base, som holder på din øjenskygge. Hvis du ikke går så meget med øjenskygge til dagligt, er det ikke sikkert at du har fundet den helt perfekte langtidsholdbare øjenskygge, eller en super god primer som base. Jeg giver dig her et par bud på nogle produkter, som er super gode, holdbare og ikke alt for prangende. Efter min mening skal du ligne dig selv på din store dag, og ikke have alt for tung og mørk makeup på.

16180Denne lækre lille sag er en Ultra Long-Lasting Cream Eyeshadow, hvilket vil sig at den er let og luftig i konsistensen og nem at påføre.
Derudover lover den at være vandfast og holdbar i op til 12 timer, hvilket jo er helt perfekt til bryllup.
få hos Yves Rocher.


Har du derimod allerede fundet den helt perfekte øjenskygge, men ønsker at øge holdbarheden og hader når øjenskyggen lægger sig i hudens folder, så skal du bruge en god primer. Denne fra Yves Rocher indeholder kameliaolie og giver et glat og jævnt underlag, mens den øger holdbarheden. 17987
få hos Yves Rocher.


Vil du gå den vandfaste vej er der også denne primer fra NYX – husk, at der kun skal et tyndt lag på.

ceb187ee0eb988e9eea77977341ef30b_3069424_1fås hos cocopanda.dk


Urban Decay Eyeshadow Primer Potion er (udover helt fantastisk) parabenefri og holder op til 24 timer. Ligesom de andre primers, udglatter Urban Decays øjenskygge primer huden og sørger for, at din øjenskygge ikke ligger sig i klumper.

3605970936136

fås hos Magasin

Læs også: Brudens Beauty Guide


Øjenskygge
Skal du have forslag til selve øjenmakeuppen, så foreslår jeg, at du holder dig til jordfarver. Skab en naturlig makeup, som understøtter din skønhed. Hvis du normalt ikke går med øjenskygge, så køb en palette med flere forskellige farver og prøv dig frem. Du kan eksperimentere med dit look til den store dag – se hvilken øjenskygge, der giver dig komplimenter og hvilke din kommende mand synes om.

Dream Catcher Shadow Palette Golden Horizons DCP01 fra NYX.

da6dfb0d51b1f9108837b3be9b55b6b1_3049878_0fås hos cocopanda.dk


Urban Decay – Naked 3

604214919006fås hos Magasin


Du kan også vælge en enkelt farve, du elsker. For eksempel denne mamorerede Beige Kaki øjenskygge.

05914få hos Yves Rocher.


Eyeliner
Når det kommer til eyeliner, er der egentlig kun 1 jeg vil anbefale, nemlig Benefits They’re real – Push-Up Liner – Lash-Hugging Gel Liner Pen Eyeliner (ja, det var godt nok en lang titel!)

Grunden til, at det netop er denne eyeliner jeg anbefaler er, at jeg normalt ikke gå med eyeliner – jeg synes de klatter og så er det pludselig tværet ud, og på en eller anden måde endt under ens øje – eller midt på ens øjenlåg! Det gider jeg bare ikke at bøvle med.
MEN! Med den her <3 <3 Der er der altså ikke så meget bøvl. Jeg siger dig den holder, den er faktisk lidt svær at få af igen, og derfor perfekt til en bytur eller til bryllup. Den er nem at påføre fordi den har en skrå og fast applikator.

benefit_they__039_re_real__push_up_liner_1435307106

– fås hos Sephora eller på Amazon.com.


Vipper
Hvis du ikke ligefrem har de mest fantastiske bambi-vipper fra naturens side (igen, hvem har også det!) – så kan det være, at du skal have lidt hjælp.

En god mascara…
Er altafgørende! Og på ens bryllupsdag kommer der uden tvivl nogle tårer, så vandfast eller noget der ligger sig tæt op af – er en rigtig god ide! Som regel holder de vandfaste også bedre i længden og smuldrer ikke helt så meget

Min all time favorite
Jeg tvivler på, at jeg nogensinde finder en vandfast mascara så god som Max Factor’s 2000 Calorie Waterproof. Den er så god, at du kan svømme en tur med den. Den er bedst når den kommer på en bar vippe, men kan også bruges til at forsegle din yndlingsmascara. Når den kommer på en helt bar vippe, ligger den sig som en forsegling og er faktisk lidt svær at fjerne igen – her skal du altså igang med en waterproof makeup removal, eller min yndlingsmakeupfjerner: Kokosolie – ja, det fjerner selv vandfast.

2000

fås hos billigvoks.dk


En anden virkelig god mascara, som jeg ofte har brugt er Chanel’s Le Volume i vandfast.

chanelfås hos Magasin

Læs også: Sådan plejer du dine bryn og vipper


Lige nu bruger jeg selv Max Factor’s Glamour Extention Mascara med forlængende fibre. Jeg testede den for noget tid siden, og har faktisk brugt den lige siden! Læs min test her.
Den er ikke vandfast, men mine øjne løber meget i vand, og det har slet ikke være et problem med den her. De forlængende fibre virker virkelig, og mine vipper har aldrig været flottere. Hvis jeg skulle giftes lige nu, ville jeg kombinere den her med 2000 Calorie.

max

fås hos Matas


Eyelash Extensions
Skal du nu have lidt mere hjælp, kan du jo snyde lidt med nogle vipper. Det pæneste er helt klart at få lavet single-lash extensions, hvilket er extensions på hver enkel vippe. Få dem lavet et godt sted, og lad være med at lade dig lokke af en god deal på nettet. Du skal kun giftes en gang, så vælg det bedste. Desuden er det fedeste jo, hvis de også holder på bryllupsrejsen! Jeg ville anbefale mink eller faux mink. Hør ad i salonen hvad fordelene er ved de forskellige slags vipper.

Lashbar i København
The Look i Aarhus
Lovelyskin i Odense

 


Kunstige vipper
Hvis du ikke helt har pengepungen til extensions, er en kunstig vippe også en mulighed. Sørg for at vælge nogle, der passer til dig. Det skal helst ikke se for kunstigt ud (efter min mening!)

naturals– fås hos Nelly.com


Sweed har også lavet de her super fine, lidt pjuskede vipper. De giver et rigtigt flot, naturligt look.

sweed– fås hos Nelly.com


Serum
Du kan også vælge at arbejde på dine egne vipper – bare husk at starte ud i god tid.

Prøv f.eks. SWISS LASHES fra Swiss Clinic.

swiss– fås hos Swiss Clinic


Vil du gå den mere naturlige vej kan du prøve min hjemmelavede olieblanding, som fremme vækst, styrker håret og giver pleje. Den er en rigtig god ide at bruge, så vipperne ikke kun bliver udsat for slid.
Find den her.

 Læs også: 8 hårmasker du kan lave af ting fra køkkenet