Luk

DIY – ‘Photobooth’ din invitation

Do It Yourself

Er du ejer af en Mac – eller kender du én, der er? Så kan du med fordel bruge Photo-Booth programmet til at lave en personlig invitation, uden du behøver at skulle tømme hobbyforretningerne for lim og glimmer.

Undgå klippe-klistre helvede

Måske frygter du at sidde med det helt store klippe-klistre helvede, når bryllupsinvitationerne skal kreeres. Men hvis du gennem programmet Photobooth tager fire små billeder af dig selv og din udkårne, kan du lave en fin og personlig invitation, uden du overhovedet behøver at forlade hjemmet. I kan evt., som vist på billedet herunder, lave skilte, I holder op. Med hensyn til teksten, sætter kun fantasien grænser.

Herefter sættes billedet op i Photoshop – af dig selv eller en Photoshop-haj, som de fleste efterhånden kender. Tilføj en lille tekst under billedet med navne eller datoen for den store dag.

Nemt tryk

Så er det blot at få det trykt – dette kan man få gjort mange steder på nettet – nemt og billigt. Bl.a. har Bilka en fotoservice, hvor man kan uploade sine egne billeder og derefter får tilsendt kort og konvolutter lige til døren.

Selv frimærker kan man i dag få pr. sms, og derefter venter kun en lille tur i postkassen. Og forhåbentlig er der ingen return to sender.

 

Pasbillede som invitation til bryllup