Luk

4 grunde til at lave små DIY projekter til bryllup!

Do It Yourself

Når bryllupsdatoen er sat og budgettet på plads, er det for alvor på tide at komme i gang med bryllupsplanlægningen. Og selvom der er mange ting til et bryllup man blot betaler sig fra, så er der også en del ting, du selv kan have indflydelse og sætte dit eget præg på  – og det er der rigtig mange der benytter sig af – af flere årsager. Brug et par minutter på at se hvordan du selv nemt kommer i gang med at spare penge med små DIY projekter til bryllup. 

Vi har talt med Bianca fra det danske Creativ Company om fordelene ved DIY og hvordan man nemt kommer i gang med at lave sine egne bryllupsinvitationer, bordpynt med mere.

DIY projekter til bryllup er en god idé fordi…

  1. du sparer en del penge ved at købe materialerne og selv gøre arbejdet. Det er ikke noget der behøver at tage lang tid eller være besværligt. Hos os kan du både købe materialer og se hvordan du laver f.eks. bryllupsinvitationer på ét sted. Se fine DIY projekter til bryllup HER.
  2. du får tingene lige som du vil have det. Det er ikke nemt at finde et firma, der kan lave lige præcis det du har forestillet dig, uden at det kommer til at koste meget mere end budgetteret. Og særligt når det gælder pynt, invitationer og bordkort til bryllup og andre DIY projekter til bryllup!
  3. du kan sætte jeres personlige præg på tingene. De allerbedste bryllupper er dem hvor man virkelig kan se at brudeparrets personlighed skinner igennem ned til mindste detalje. Og invitationskort er jo måden I fortæller jeres gæster den gode nyhed på og ligesom sætter standarden for resten af brylluppet. Så her er det særligt godt at jeres personlighed skinner igennem.
  4. det er virkelig tilfredsstillende at have designet, udtænkt og udført DIY projekter. Og du kan være sikker på, at det er noget jeres gæster vil lægge mærke til, og så kan du stolt sige: det har vi selv designet og lavet til vores bryllup.

DIY blomster til dekoration og fotobaggrund til festen –
se mange flere idéer til DIY bryllupspynt HER.

Nem DIY Indbydelse og bordkort. SE HVORDAN HER

DIY bryllupsinvitationer – SE HVORDAN HER 

 

Tema bryllup: Sådan får du det rustikke look»

 

Artiklen er sponsoreret af Creativ Company