Luk

Sådan gør du dit bryllup helt specielt!

Do It Yourself
Brudepar der har brygget egen øl til bryllup

Photo credit: Storybook Studio og Brink Bryllup

Et mindeværdigt bryllup er et bryllup som dine gæster taler om selv mange år efter festen. Og helt ærligt! Så vil vi da alle gerne have at vores bryllup bliver mindeværdigt!

Men får du også associationer til en tom bankbog når du hører begrebet ”et mindeværdigt bryllup?” Ja! tankerne bliver ledt hen på noget der koster kassen! I bliver fløjet ind med helikopter, Maroon5 kommer som en overraskelse og spiller et par numre til festen og nåh ja, brylluppet foregår på Bali.

Se DET ville da i sandhed være mindeværdigt – men højst sandsynlig ikke realistisk at drømme om.

Photo credit: Storybook Studio og Brink Bryllup

Det handler om detaljer

I disse dage synes jeg personligt, at det mindeværdige ligger i de små detaljer, som I præsenterer for jeres bryllupsgæster. På jeres særlige dag. Det kan være små projekter I selv har arbejdet på ifm. borddækningen, pynten og andre DIY projekter.

Du vil helt sikkert også gerne have noget til brylluppet, som udstråler jeres personlighed som par! Og det er desværre de færreste DIY bryllupsprojekter, som både brud og gom synes er lige fedt at ”lege” med.

MEN det er der nu råd for. En sjov ting, som vi her på redaktionen er faldet pladask for, er skræddersyet øl til bryllup!

Forestil dig at du kan tilbyde alle dine bryllupsgæster en øl som:

  • I selv har valgt smagen på …
  • Designet med jeres personlige bryllupsetikette …
  • Valgt et navn til …
skræddersyet øl til bryllup

Photo credit: Storybook Studio og Brink Bryllup

Hos det danske mikrobryggeri CRAFTED BY er det helt simpelt og skide sjovt at lave sin egen personlige øl til brylluppet. Du kan selv bestemme bitterheden, farven, styrken og hvilke ekstra noter netop din øl skal have.

Og nej, du skal ikke være bange for at din manglende professionalisme indenfor ølbrygning vil gøre denne lille gimmick til en ren skandale. For hos CRAFTED BY sørger den erfarne brygmester, Jon, for at alle øl der bliver brygget, er af allerhøjeste kvalitet.

Når du kaster dig ud i dette simple og anderledes projekt, så bliver du fulgt helt til dørs af det erfarne team hos CRAFTED BY, som guider dig step by step. Helt indtil du har dine skræddersyede øl til brylluppet leveret. Med din personlige label på og det hele! Og så er du ellers bare klar til at overraske dine bryllupsgæster med denne sjove detalje.

øl til bryllup

Photo credit: Storybook Studio og Brink Bryllup

3 gode grunde til, at vi synes at disse skræddersyede øl til bryllup er et must:

  • Et nemt, kreativt bryllupsprojekt som både brud og gom vil elske at have sammen
  • Sjovt og anderledes
  • En fantastisk samtalestarter blandt gæsterne til brylluppet

Kom i gang HER allerede i dag! Og god fornøjelse med projekt øl!

Artiklen er venligst sponsoreret af Crafted By.