Luk

Hvordan laver man embossing powder på invitationer?

Do It Yourself

Vi er kæmpe fan af guld, kobber, rosegold på stort set alle områder; boligindretning, tøjmode, smykker, blot for at nævne nogle få! Og nu elsker vi det også på vores kort og tryksager til bryllup! Og det med god grund! Med embossing teknikken kan du skabe custom invitationer, bordkort, menukort og andre tryksager med et super flot look til en overkommelig pris.

Embossing powder teknikken eller foliering som vi kalder det på dansk har eksisteret længe, og nu har vi i bryllupsverdenen for alvor fået øjnene op for denne sjove teknik som kan give dine invitationskort, bordkort, menukort og andre tryksager det der eksklusive og anderledes look.

Vil du med på embossing bølgen og har du lyst til et lille DIY projekt i forbindelse med jeres bryllupsinvitationer og andre tryksager, så læs med her, hvor vi viser dig, hvordan du nemt kommer i gang med at embosse. Der er mange muligheder så det er egentlig kun din egen kreativitet og budget der sætter en grænse for hvad der kan lade sig gøre.

Kom nemt i gang med et starter kit

Når du har fundet det papir/karton du vil bruge så er næste skridt at købe et embossing starter kit, som for det meste består af embossing powder, varmepistol, stempel, sværte og en vandmærke pen. De koster ikke mere end et par hundrede kroner. Og du kan herefter tilføje flere pulver farver osv.

Du kan f.eks. finde et starter kit lige HER. Når starter kit og diverse ekstra tilbehør er indkøbt, så skal du til at i gang.

Embossing powder med pen

I videoen her ser du hvordan du nemt kommer i gang med blot en vandmærke pen, guldpulver og en varmepistol.

Embossing powder med stempel

I den næste video forneden kan du se, hvordan du gør, når du anvender stempel i stedet for pen.

 

Har du noget gammelt øjenskygge du ikke bruger, kan du fint bruge det som pulver når du skal embosse!

 

Se to lækre bryllupstemaer lige HER