Luk

Fredagsbryllupper!

Planlægning

Fredagsbyllupper! Brudepar sidder hånd i hånd med vielsesringe på.Lige nu holder hele bryllupsbranchen vejret og afventer en ny udmelding fra statsministeren. Hvornår er det igen muligt at holde sit drømmebryllup, med mange gæster, sang og dans, knus og kram? Èn ting er sikkert! Stort set alle bryllupper i 2. kvartal er udsat. Nogen har været optimistiske og fundet en dato i august/september, andre har valgt at udskyde den store dag, til næste år. Sidst men ikke mindst så er der alle dem, der venter på en melding om de kan afholde deres bryllup her i juni/juli og august.

Hvis udmeldingen ikke går deres vej og de må aflyse/udsætte, så bliver der rigtig stor efterspørgsel på bryllupsdatoer i 2021. Faktisk så stor at mange vil få problemer med at finde et feststed, en fotograf, en DJ, en frisør/stylist m.m. Det kan også få betydning hos mange af leverandørerne, da udbud og efterspørgsel måske vil kunne ses på priserne.

En løsning

En løsning kunne være at holde bryllup på en fredag. Fredagsbryllupper forekommer da, men slet ikke i samme grad, som bryllupper på lørdage. På fredage er feststeder og alle de andre leverandører sjældent lige så optaget. Det er måske til og med muligt at få lidt rabat. Kirkerne er sjældent booket en fredag så her kan man få den tid man ønsker og det samme gælder de fleste af de leverandører hvor man er lokation eller person afhængig. Gæsterne får ovenikøbet en hel weekend oven på brylluppet og hvis de får besked i god tid, mon så ikke alle kan få en fridag og få mulighed for at deltage.

I vores populære Facebook-Gruppe kan du få gode råd og vejledning fra andre i samme situation som jer! Se hvordan andre planlægger deres bryllup og hvad der går galt og hvad der lykkedes! Lige nu er der over 8.000 medlemmer i gruppen, og vi elsker når der kommer nye til.

Så lad os se om der kommer flere fredagsbryllupper i 2021 – det tror vi…  😊