Tirsdagstip: Ice, ice baby!

Blog

Bryllupsbloggen på Bryllup.dk

Husk for guds skyld isen!

Her i det spæde efterår – eller i de kolde vintermåneder, hvor bryllupsplanlægningen ofte er på sit højeste, er is til bryllupsbaren ikke lige det første man tænker på. Og med god grund!

Men på en varm sommerdag er kølige drinks et must og derfor kan det være godt at være på forkant, så ‘hvordan når vi at lave så mange isterninger på så kort tid og hvor skal vi gøre af dem’ ikke bliver et issue på bryllupsdagen.

Derfor får du her et lille tirsdagstip til Antons isterninger, der hurtigt lokaliserer hvor i landet, du kan få fat i større mængder is til din bryllupsbar. Så undgår du også at skulle rømme den lokale Netto for isterningposer dagen før brylluppet.

Store Mængder

Antons Isterninger leverer temmelig store mængder af is, alt efter, hvor stor din fest bliver. Og den største fordel er, at de endda leverer direkte til festen, hvor isen kommer i store isolerede boxe, der gør, at isen kan holde sig fra fredag til lørdag. – En kæmpe fordel og et godt bonustip, hvis du nu ikke lige har et isværk i baghaven!

– Så er der ingen undskyldning for at servere lunkne gin og tonics til bryllupsgæsterne.

Læs mere på Antons Isterningers hjemmeside og find ud af dit behov.

isterninger til brylluppet