Luk

Hvad skal på ønskelisten?

Planlægning

[vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]I har muligvis allerede gjort jer overvejelser om gaveønsker og måske har I haft svært ved at finde ting I begge gerne vil have?

Når man bliver gift, har man oftest allerede de fleste praktiske ting til hjemmet og måske er det også mere spændende at ønske sig noget lidt specielt. Men hvordan finder man en gave som begge ønsker sig?[/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”26540″ img_size=”full”][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column width=”1/2″][vc_single_image image=”26539″ img_size=”full”][/vc_column][vc_column width=”1/2″][vc_column_text]Hvis I ønsker jer kunst, får I et minde for livet. I vil altid kigge på kunstværket og tænke tilbage på jeres store dag – og det bedste er, at I ikke behøver at beslutte jer for hvilket I vil have, før efter brylluppet.

Hos No White Walls har de nemlig lavet gavekort, så I kan vente med at vælge hvilket kunstværk I ønsker jer til efter brylluppet er overstået. På deres hjemmeside har de samlet 140 kunstnere fra 7 forskellige gallerier, hvilket sikrer en høj kvalitet.

[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row][vc_row][vc_column][vc_column_text]Et gavekort til et kunstværk er den perfekte bryllupsgave, hvad enten det er et par eller en gruppe, der giver gaven sammen. Så får I et fælles kærlighedsprojekt: At finde det helt perfekte kunstværk til jeres nye liv som mand og kone.

Hos www.nowhitewalls.dk kan du købe gavekort og se de forskellige kunstværker.[/vc_column_text][/vc_column][/vc_row]