Luk

6 af de vildeste forlovelses flashmobs

Blog

Fra tid til anden så dukker der en af disse fantastiske forlovelses flashmobs frem på vores skærme, og vi har nu samlet de 10 bedste på denne side:

Hvis du vil have inspiration til at lave din egen forlovelses flashmob, eller du bare vil overvældes af de mange følelser, som videoerne frem bringer så kig ned igennem videoerne.

ADVARSEL: Det hele er meget amerikansk og nogle vil måske mene at romantikken forsvinder en del, men hvis du kan komme igennem hele siden uden at have fældet en tåre, så tager vi hatten af for dig 🙂

Video 1 – 10,7 mill youtube hits på 2 måneder

Her er en af de seneste virale forlovelsesflashmobs. Det er er mest specielt ved den er at det er en mand der frier til en anden mand, hvilket også har givet den ekstra meget omtale i USA.

Vi giver videoen 6 ud af 10 tårer på tårerpresserskalaen

Video 2 – 24 mill hits på Youtube

Denne video går lige i hjertet fordi den er fuld af glade mennesker, den er perfekt timet og så er det bare den ideelle sang til formålet.
Desuden er det fedt hvor hjerteligt og ligefremt den kommende brud reagere over at se alle sine venner og familie deltage.
Vi tror de har øvet MANGE gange før den endelige version hvor buden er med. Se med her og se om du bliver ligeså glad i låget som vi gør når viu ser den.
På tårepresser skalaen får denne video 9 ud af 10 tårer

 Video 3 – 4,7 mill hits på Youtube

Den næste video kræver lidt forarbejde hvis du skal kopiere den. Du skal bruge følegende:

  • En solskinsdag
  • En stor offentlig park med mange mennesker
  • Et blæser orkester

Vi giver den 4 tårer på skalaen

Video 4 – 9,1 mill hits på youtube

Forestil dig at du og din kæreste er ude og gå tur, og pludselig er der nogen der begynder at danse til Bruno Mars “I think I wanna marry you”
Midt i det hele løber din kæreste ud og danser med og før du ved af det er du forlovet

Vi giver den 7 tårer på tårepresserskalaen

Video 5 – 2 mill hits på youtube

I denne video deltog 1000 forskellige mennesker, og den kommende brud bliver fuldstændig  overrasket, da kæresten pludselig frier til hende i midten af det hele.

Vi siger 7,5 tårer på skalaen

Video 6 – 18 mill hits på youtube

Det bliver ikke meget vildere eller mere amerikansk end det her. Bruden går fra at være utrolig skuffet over sin kæreste til at få den vildeste overaskelse…Måske lidt vildere end hvad godt er.

Vi siger 3 tårer

 

Har du et bud på en forlovelses flashmob, der kan få tårerne frem? Post endelig en kommentar nedenfor.