Luk

Brudeevent i KBH på søndag d. 1. marts

Blog

bryllupskjoler fra GudnitzHvis du vil have lidt bryllupsinspiration og med til et arrangement i København på søndag, så se her nedenfor.
Gudnitz Couture vil gerne invitere alle bryllup.dk´s brugere med til et eksklusivt bryllupsevent på søndag, hvor du kan se frem imod en dag fyldt med inspiration til den store dag.

ANETTE VON EINEM Blomsterdesigner Annette von Einem har gennem sine 20 års erfaring gang på gang formået at rykke grænserne for blomsterdesign og mode- og eventstyling. Hun rangerer blandet Europas absolut dygtigste designere, og glæder sig til at inspirere med nytænkende brude binderi.

RIKKE GUDNITZ specialiserer sig i brude- og selskabskjoler, der kombinerer lækre tekstiler med udsøgt håndværk. Hun vil fremvise sine smukke brudekjole kollektioner og der vil være mulighed for at prøve kjolerne samt få op til 30% på udvalgte styles.

ITURI er en frisørsalon i hjertet af København, som specialiserer sig i hår, makeup og negle. Til eventet vil ITURI guide og rådgive dig til din egen personlige styling på den store dag.

Som gæst kan du på dagen nyde delikate minicupcakes fra Chicalicious, og lækker champagne og vin fra österreich. Der vil også være mulighed for at deltage i spændende konkurrencer.

TILMELDING
Det er gratis at deltage i eventet.
SU.: Senest d. 27. februar 2015.
Send venligst en mail med navn til line@gudnitz.com