Luk

Smukke perler til din bryllupsdag

Accessories

Ønsker du et feminint og sofistikeret look på din bryllupsdag? Så er perler vejen frem. Perlesmykker skaber det helt rigtige romantiske look uden at stjæle alt for meget opmærksomhed. 

unspecified-19 - perler

Perleøreringe

unspecified-11 - perler

Perlekæder

unspecified-12 - perler

Vedhæng

 

Når du har fundet din drømmekjole kan du finde de rigtige smykker, der komplimenterer den. Vælg smykker der understreger brudekjolens look og din personlighed – så det ikke bliver for meget eller for pyntet. Smykkerne skal helst være prikken over i’et der lige gør det sidste.

Læs også: Smukke Sko til Bruden

Det er en god ide at vælge gode kvalitetssmykker til bryllupsdagen. De smykker man har på den dag, vil altid have stor sentimental værdi og derfor er det rart at have smykker der holder.

perlevedhæng - perler

Hos Ikecho Pearls finder du kun ægte perlesmykker. Ikecho Pearls er en australsk og dansk eget virksomhed, der forhandler verdens fineste kvalitets perler. Virksomheden er kendt for at skabe spændende og moderne perledesigns, som følger verdens trends og modebevægelser. Grundlæggeren af virksomheden, Erica Madsen – er bosiddende i Australien, hvor hun startede virksomheden i 1999. Erica er desuden i tæt familie med stifterne af Ikecho Pearls Denmark (Michael Rasmussen).

Læs også: Sådan holder du din vielsesring smuk

perlearmbånd - perler
Erica’s omfattende viden om ædelstene kommer fra hendes far, der er en velkendt opal-grossist over hele verden. Navnet Ikecho blev valgt, da man mener at det var den første ferskvandsmusling der blev brugt til at dyrke perler i Japan. Holdet bag Ikecho (Australien) har en frisk og entusiastisk tilgang til deres arbejde, og har en enorm passion for at ændre den stereotype opfattelse af perler.

Ikecho var det første perle-selskab til at importere naturlige lyserøde perler til Australien og de kan nu også købes i Danmark.

Læs også: 20 smukke par sko til bryllup

Virksomheden har etableret meget tætte relationer med perlegårde rundt om i verden, så de altid kan levere det mest omfattende sortiment af kvalitet i South Sea, Tahitian, Akoya, Mabe og kinesiske ferskvandsperler. Ikecho kollektionen indeholder et omfattende udvalg af perler, der kan købes i perletråde eller som fantastiske smykkestykker i enten sterling sølv, 9 karat, 14 karat og 18-karat guld.perleøreringe - perler

Ikecho tilbyder den højeste kvalitet i perlesmykker, herunder perlevedhæng, perlehalskæder, perleøreringe, perlearmbånd og perleringe.

De smukke perler er romantiske og de helt perfekte accessories til dit bryllup.

Se flere smykker her:

Perleøreringe

Perlevedhæng

Perlekæder

Perlearmbånd

Perleringe

Perleørestikker

Læs også: En anderledes brudebuket: Smuk brudebuket af brocher