Luk

En anderledes brudebuket: Smuk brudebuket af brocher

Brudebuketter

Når man ikke lige ved, hvad man skal gøre ved Bedstemors gamle smykker, kan man jo altid lave en brudebuket; omtrent sådan tænkte Noaki Schwartz, der nu har lavet en forretning ud af alternative brudebuketter.

alternative brudebuketter

De smukke alternative brudebuketter rammer på fineste vis én af tidens store bryllupstrends; Vintagestilen. Foto: Noaki Jewellery

Noaki bor til dagligt i det sydlige Californien, hvor hun håndlaver de unikke brochebuketter, der sendes rundt i hele verden bl.a. ved hjælp af sitet Etsy.

Brudebuketterne er lavet af brocher, smykker, perler mm. og designeren henter specielt inspiration fra Art Deco stilen, hvilket får de smukke buketter til at ose af vintage.

Læs også: Få tips til brudebuketten

En brudebuket, der kan bevares

En brudebuket af blomster kan tørres og gemmes, men det er dog stadig en skrøbelig løsning, hvis du synes det er en skam, at den (sikkert bekostelige) buket kun varer i et par dage.

Med de smukke alternative buketter, har du mulighed for en langtidsholdbar løsning med priser, der nogenlunde matcher en almindelig brudebuket.

Og så er det jo bare, at sende linket til Noakis shop på Etsy til din kommende mand, der jo i følge traditionen skal levere brudebuketten

Læs også: Galleri: Romantiske brudebuketter

Er du derimod fullblown DIY brud kan du lade dig inspirere af de smukke billeder i galleriet, og derefter gå på jagt i bedstemors gemmer. Nogle brude bruger også en længere periode på at indsamle ting til deres hjemmelavede buketter, på den måde er der lagt en masse tanker og arbejde bag.