Luk

Flot hud til bryllup

Skønhed

Få flot hud til brylluppet. Vi guider dig til produkter her!

flot-hud-til-brylluppet

Denne artikel handler om flot hud. Ønsker du at læse om produkter til ansigtet? Se: Flot makeup til bryllup

Se også Brudens Beauty Guide: Tidsforløb, tips og tricks – hvor du kan læse om, hvornår du skal igang med de forskellige forberedelser. Spraytan, tandblegning, scrub osv!

Side 1: Scrub   Side 2: Fugtboost   Side 3: Anti Cellulitis   Side 4: Ar og strækmærker   Side 5: Selvbruner

Hvorvidt man går op i, at man skal være brun til sit bryllup er meget individuelt. Nogle tager gerne sol og andre bruger selvbruner. Så er der de, der ligesom jeg har accepteret, at de ikke er født med en smuk gylden hud. ‘Embrace it!’ – siger jeg bare. Det er jo en evig kamp at prøve at se brun ud, selvom man er bleg. I bund og grund er det jo også ligegyldigt, om du er bleg eller brun til dit bryllup – bare du er dig.

Prøv krokodilleolie mod uren hud >>

Uanset om du vil arbejde på at opbygge en ekstra glød til den store dag, eller du vil have det bedste ud af den hud du nu engang har – så vil jeg guide dig til at få den smukkeste hud du har haft. Har du allerede læst min Beauty Guide, ved du, at det er en god ide at gå igang i god tid. Jo før du begynder at pleje din hud og give den opmærksomhed, jo flottere bliver den. Det nytter selv sagt ikke noget, at du en uge før brylluppet bruger scrub en enkelt gang og lige tager lidt creme på. Begynd i god tid og få en velplejet og smuk hud. Jeg vil prøve at sørge for, at der er lidt til alle på den her side, så bliv ikke fornærmet og tænk ‘Helt ærligt! Det har jeg da ikke brug for, bare fordi jeg skal giftes!’ – men scroll videre hvis der er ting, der ikke fanger din interesse. Du må også gerne kommentere forneden, hvis du selv har gode råd til andre brude eller nogle yndlingsprodukter vi bare SKAL kende.

Scrub
Start allerede nu med en god scrub. Brug den en gang i ugen, så får du lækker blød hud, som er mere modtagelig overfor lækre cremer eller selvbruner.

Prøv for eksempel denne Hot Salt Scrub fra Bliss, som indeholder eucalyptus og rosmarin. Den giver din hud en dejlig blød og glat følelse.

219921-scrubfås hos nelly.com


En Body Salt scrub fra Tromborg med kiwi/mango, lemon grass og orange.

tromborg

fås hos Magasin


Eller prøv en eksfolierende kropspeeling med appelsinblomst, lavendel og pomeran fra Les Plaisirs Nature.

yvesscrub

 Du kan også vælge en mere nænsom scrub med aloe vera, som denne fra Organic Cosmetics.
yves2
Du kan også gå efter den meget populære Acai Body Scrub fra Rudolph Care.