Luk

Kender du Pinterest?

Planlægning
Pinterest er et socialt netværk med fokus på deling af fotos, og der er masser af god inspiration at hente, når man skal planlægge sit bryllup. Hvis Bryllup.dk er det bedste sted at finde inspiration, må Pinterest absolut være det næstbedste.

På Pinterest kan man bl.a. finde utallige flotte DIY projekter, invitationer og bryllupskager. Prøv at lave en søgning på wedding – der er nok at gå igang med.

pinterestPin it og husk det

Udover at finde inspiration i de billeder der allerede ligger på Pinterest, kan man også bruge sitet til at holde styr på interessante ting, man finder på andre hjemmesider som eks. Bryllup.dk. Klik på billedet til højre for at se hvordan.

Brug 10 minutter på Pinterest og du kommer til at elske det! Nå ja, og husk at følge Bryllup.dk på Pinterest.

Det sociale

En af de fede features er at du kan samle alle dine boards og dele dem med dine venner og eventuelt også gæster. Ligesom Twitter og Facebook kan du også følge interessante personer og eller brands. Der er SUPER god information og inspiration at finde på nogle af de større kreative firmaers vægge.

Mobil version

Hvis du er ligesom en stor del af den danske befolkning har du en smartphone. Heldigvis så findes der en app til både Android og iOS så du kan få kreative indspark på vej hjem fra arbejde, på cafeen og mens du venter i et venteværelse. Der er ingen undskyldning for ikke at Pinne som besat 🙂

Bryllup.dk på Pinterest:

Vi ville ELSKE hvis du gad følge os og få kvalitet inspiration fra den danske og internationale verden.

Besøg Bryllup.dk på Pinterest.

Skriv en kommentar hvis du kender nogle gode boards vi elsker at få ny inspiration. Er der andre netværk, sider eller steder vi bør kende til for at få den bedst mulige hjælp til brylluppet?