Luk

Gourmet catering til jeres bryllup

Bryllupsmenu
Foto: BLACK SHEEP GOURMETwww.raisfoto.dk

Et bryllup består af meget planlægning og endeløse overvejelser. Alt fra gæstelisten, buketten, bordplanen, kjolen, jakkesættet, talerne og meget mere. Det kan være udfordrende at ramme rigtigt på alle aspekter, men hvis forplejningen fejler på den store dag, så kan det få flere måneders hårdt arbejde til at krakelere og give både jer og jeres gæster en ærgerlig oplevelse på dagen. 

Black Sheep Gourmet er altså ikke helt sort!

Hos Gourmet firmaet, med mere end 24 års erfaring fra den øverste gastronomiske scene, leverer de sublime smagsoplevelser til brudeparret, der ønsker at forkæle deres gæster. Faktisk vil de rigtig gerne give jer en farverig, kulinarisk oplevelse. Ikke flere kedelige gennemsnits koncepter – de pisker både en stemning og smør op til jeres bryllup. Med udgangspunkt i lokale sæsonprægede råvarer, bliver det hele faktisk mere grønt end sort.

Behovet 

Den første opgave, når det kommer til udvælgelse af forplejning til jeres gæster, handler om, hvad I har lyst til. Hvilket tema/stemning omkranser jeres bryllup, og skal maden afspejle dette? Har I sammen et mad-minde, vi skal genskabe? Skal jeres gæster bare have en wauw oplevelse og endnu et minde fra dagen? 

Hos Black Sheep Gourmet ønsker de at bidrage med et mindeværdigt indslag, som både vil begejstre og samle alle jeres gæster.

Læs mere: Hvor meget drikker gæsterne til et bryllup? »

 

Det praktiske 

Alt er muligt hos Black Sheep Gourmet, og de har ekspertisen og kompetencerne til at tilbyde jer den samlede pakke. De fleste bryllupper strækker sig ofte over det meste af dagen, og for at gæsterne ikke skal gå med en følelse af sult og blive urolige, guider de jer til at fylde nogle af de naturlige pauser, der vil opstå, ud, med noget at forkæle jeres gæster med. Straks efter vielsen anbefales, at dagens første små serveringer, en slags “receptionsmenu”, tilbydes de indbudte. I, som brudepar, skal ofte have taget billeder, hilse på gæsterne, modtage gaver m.m. Derfor er det smart at spise gæsterne af, så de kan holde frem til aftenens storslåede menu uden at måtte pakke en madpakke. På denne måde har gæsterne også mulighed for at mingle og skabe den behagelige stemning. 

Bryllupskagen

Bryllupskagen er det næste gastronomiske indtryk for både jer og jeres gæster. Black Sheep Gourmet samarbejder med et af landets bedste konditorier,  og skaber i fællesskab med jer præcis den kage, der passer til jeres ønsker. Her sætter kun fantasien grænser. 

Festmiddagen

Den store festmiddag har ikke kun til formål at mætte jer og gæsterne, da den kan meget mere end det. Gennem årene har Black Sheep Gourmet  erfaret, at bryllupsmiddagen kan være et indslag i sig selv ved at tænke kreativt med både maden og måden, den serveres på. Så alt fra den traditionelle treretters menu til det brede udvalg i en social dining menu, kan de tilbyde, ud fra det kreative islæt, som de altid arbejder med, garantere en sublim oplevelse med sanselige indtryk fra god smag, dekorative kreationer, liflige dufte og autentisk, personlig tilstedeværelse.  

Natmaden 

Når dagen går på hæld, og festen lakker mod enden, og jeres gæster har danset fødderne ømme og sunget lungerne fulde, dukker der typisk en lille sult op, og denne skal de nødig gå i seng på. Derfor skal I også gøre jer tanker omkring natmad eller “skrub af mad”, der som ordet lægger op til, er afslutningen på jeres festlige dag. Dette skal blot være en nem løsning, der ikke nødvendigvis kræver, at folk skal sætte sig til bords. Men det kan lige så vel være en gourmet hotdog, som man kan danse videre med eller en lille tallerken med tapas man kan trække sig tilbage med i de bløde møbler. Her handler det om at ramme bredt og give gæsterne den sidste lille overraskelse, de kan gå hjem på. 

På selve dagen 

På den særlige dag tager Black Sheep Gourmet sig af alt logistik og kommunikation med toastmaster og tjenerpersonale, så alt forløber som planlagt, og I blot skal nyde selskabet af jeres familie og venner. 

Det handler om tryghed, og ud fra forarbejdet og grundig dialog med jer, så sikrer de at maden bliver en oplevelse for sig selv, og kommer til at komplementere de andre elementer jeres bryllup består af. Det vil eksklusivt være jeres arrangement, hvor deres opmærksomhed er rettet mod på dagen, og I vil derfor være i trygge hænder hos Black Sheep Gourmet.  

Læs mere: 24 tips du ikke vil undvære – Før vielsen »

Læs mere: 24 tips du ikke vil undvære – Til vielsen »

 

KASPER “CUDI” HEDEGAARD

  • Kasper har bygget sin karriere op ved at knokle et utal af timer i køkkener rundt om i landet, og har med dette høstet en masse erfaring og kompetencer. CV’et rummer blandt andet Frederikshøj, Marchal, CANblau og Treetop.
  • Kasper har også prøvet kræfter som selvstændig med SoSalad, hjulpet andre i restaurationsbranchen som konsulent og været udviklingschef for Ildpizza.
  • Og så har han bare et smil, der får mandlerne til at smutte sig selv.

 

BRYAN FRANCISCO

  • Bryan er en yderst velkendt herre på den gastronomiske scene. Hans kreative smagssamensætninger, tekniske kunnen og ikke mindst hans behagelige personlighed, har placeret ham i toppen af talentfulde kokke i Danmark.
  • Væggen derhjemme er fyldt med et hav af diplomer og medaljer. Der er tale om kåring af årets unge kokketalent i Danmark, runner Up som Europas største kokketalent og ikke mindst et hav af podiepladser, både alene og som et aktivt medlem af det danske kokkelandshold.
  • Udover personlig hæder, så byder cv’et også på steder som den 2 stjernede Michelin restaurant Frederikshøj, det ikoniske Molskroen og ikke mindst Treetop i Vejle, hvor han var køkkenchef i en årrække.
  • Og så har han en ro, der kan gøre selv en surdej glad!