Luk

Hvorfor bærer man egentlig en vielsesring?

Vielsesringe & Smykker

Betydningen af en unik vielsesring

For alle par betyder udvekslingen af unikke vielsesringe på jeres bryllupsdag afslutningen på én rejse sammen og starten på en ny. Vielsesringen er det offentlige symbol på, at I nu er gift. Den er ligeledes et tegn på jeres forpligtelse overfor hinanden, og repræsenterer jeres kærlighed, respekt og troskab mod hinanden. Med andre ord – vielsesringen har enormt stor betydning for 2 mennesker, som giver hinanden et evigt JA.

Selvom fejringen af bryllup kan være forskellig på grund af tro og traditioner, er selve meningen med kærligheden og følelserne i udvekslingen af vielsesringe i ceremonien den samme for alle. Det er en kærlighed, som skal vare evigt, symboliseret ved en ring, som hverken har en begyndelse eller slutning.

Når I giver hinanden vielsesringen på, er det en bekræftelse på, at I ønsker at være sammen for altid. Mange par vælger også, at der skal indgraveres en særlig tekst i ringene, f.eks. navnet på ens udkårne eller en kærlighedserklæring.

Hvordan vælger du den rigtige vielsesring?

En vielsesring skal vare resten af jeres liv. Derfor er det vigtigt at gøre sig nogle vigtige overvejelser og tale med sin lokale guldsmed omkring valg af form, materiale, diamanter osv. De kan hjælpe dig med at vælge en vielsesring eller smykke som passer til din personlighed og livsstil eller I kan få lov til at designe jeres egen unikke vielsesringe.

I disse dage fejrer Kgl. Hofjuvelerer P. Hertz 185-års fødselsdag, i den samme butik på hjørnet af Købmagergade og Kronprinsensgade i København. Som Danmarks ældste juvelerforretning har de om nogen erfaring med smykker og vielsesringe til bryllup.

“Vi hører ofte kunderne sige, at vi har det største udvalg af unikke forlovelses- og vielsesringe at vælge fra, og finder man ikke lige den ring man drømmer om, kan vores dygtige designere og guldsmede lave præcis det, kunderne drømmer om, og sådan har det faktisk været lige fra starten i 1834”, siger direktør Berit Vardenær Hertz.

“Vi kan mærke en stigende interesse for at få skabt unikasmykker, for kunderne vil ofte gerne være med i designprocessen og få skabt lige det smykke de drømmer om” – Berit Hertz.

Unikasmykker bliver mere og mere populære

I værkstedet hos P. Hertz står guldsmed Liva Folkvardsen i spidsen for både unikasmykkerne og de mange faste kollektioner, som P. Hertz også løbende udvikler. En del forespørger på, om vi kan give deres gamle smykker et nyt liv. Mange kvinder har arvesmykker liggende, der har masser af affektionsværdi, men måske ikke lige passer til hendes stil. Og her kan P. Hertz forandre smykkerne eller evt. smelte guldet om og anvende det i et helt nyt smykke.

“Det giver rigtig god mening at genbruge guld og ædelstene fra arvesmykker, for på den måde kan man få lidt af familiens historie med sig og stadig få et moderne design, der matcher ens stil. Også her kan man få lov til at være med i hele designprocessen” – Berit Hertz.

Hvilke smykker og vielsesringe er trendy lige nu?

Det er de klassiske ringe og smykker og selvfølgelig med en twist af moderne. De fleste kvinder ønsker at føle sig feminine, når de bærer et smykke, så særligt diamanter er meget populære. Og så er unikke vielsesringe meget populære. F.eks. dette udvalg af anderledes vielsesringe fra P. Hertz kollektion.

Unikke vielsesringe

P. Hertz solitaire ring kombineret med pavé ringe. 18 kt. hvidguld.

Unikke vielsesringe

Hos P. Hertz elsker vi at kombinere ringe med forskellige former, overflader og strukturer i 14 og 18 kt. guld. Her nogle eksempler

P. Hertz Smaragdsleben diamant ring, 18 kt guld med tilhørende herrering

P. Hertz roset ringe og fine allianceringe 14 kt. guld med brillanter.

P. Hertz klassiske fine allianceringe i 14 kt. rød-, hvid og gult guld. Fås også bredere.

P. Hertz ringe i 14 og 18 kt. guld med hvide og champagnefarvede brillanter.

Unikke vielsesringe

P. Hertz ringe 14 kt. hvid- eller gult guld med rosenslebne diamanter.

Unikke vielsesringe

P. Hertz kuglering med brillanter, ringe med champange farvede brillanter. Kan også fås med hvide brillanter.”

Unikke vielsesringe

P. Hertz solitaire ringe, 18 eller 14 kt. guld med hvide og champagnefarvede brillanter. “

vielsesringe P. hertz

P. Herz Solitaire ring, alliance og tre-stens ring. 18 kt hvidguld men fås også i gult guld.

 

Se også den fantastisk smukke Cocktail Champagne diamantring fra P. Hertz HER.