Luk

14 spørgsmål om brudekjoleprøvning

Brudekjoler

Annonce

Det er en fantastisk rejse at finde drømmekjolen og du glæder dig sikkert til at komme ud og prøve brudekjoler. Dog dukker der ofte en masse spørgsmål op i den forbindelse – og derfor bringer vi i samarbejde med Panayotis her et par gode tips og lidt information omkring brudekjoleprøvning.

Hvor lang tid i forvejen skal jeg købe min kjole?

Du kan altid finde din drømmekjole uanset, hvor lang tid der er til dit bryllup. Men som med alle dine bryllupsforberedelser skader det aldrig at starte tidligt. Begynd gerne at tænke over stil, farve, form osv. allerede når du bliver forlovet. Når du har en idé om hvad du er på udkig efter, så begynd for alvor at lede efter drømmekjolen. Vi anbefaler gerne, at man køber drømmekjolen senest 8 måneder før brylluppet, da der kan være op til 6 måneders leveringstid på drømmekjolen. Da der næsten altid vil være noget, der skal rettes ved skrædderen. Hvis du er senere ude, skal du dog ikke fortvivle. Vi har altid masser af smukke kjoler i butikken, så det er aldrig for sent at finde drømmekjolen!

Skal jeg booke tid til prøvningen?

Ja, book gerne en aftale på forhånd. Husk når du booker en tid at oplyse din bryllupsdato, din størrelse, hvor mange I kommer og evt. stilønske.
OBS. Weekendtider er der typisk rift om, så her er det en god idé at få booket i god tid.

Hvor mange må jeg have med til prøvningen?

Hos os må I komme op til 6 personer i alt til en prøvning. Et råd fra os er at du vælger ”dit dommerpanel” med omhu. Alle har en mening, og den er ikke altid den samme som din – jo flere mennesker, desto flere meninger. Mærk efter og tag de personer med, der kender dig og din smag godt, og som er i stand til at sætte deres egen personlige præferencer i baggrunden og være bevidste om, at formålet med besøget er at finde DIN kjole. Husk også at kjolen er en del af overraskelsen på dagen, så overvej gerne, hvor mange af dine gæster, der skal se drømmekjolen inden brylluppet.

Panayotis beskriver et typisk forløb ved køb af brudekjole »

 

Jeg vil gerne tabe mig, hvor længe kan jeg vente med at finde kjolen?

Mange brude vil gerne smide et par kilo, inden den store dag. Vi anbefaler dog stadig, at man finder kjolen 8 måneder før brylluppet. Hvis du er godt i gang med et større vægttab, kan vi bestille kjolen hjem i en mindre størrelse, end den aktuelle størrelse og mange kjoler kan også syes lidt ud ved skrædderen, så den kommer til at passe på den store dag. Vær opmærksom på, at hvis du kommer mindre end 8 måneder før, kan vi ikke garantere, at kjolen kan bestilles hjem i andre størrelser end dem vi har i butikken.

Hvor lang tid er der sat af til prøvningen?

Der er sat 1 time og 45 minutter af. Det er erfaringsmæssigt passende tid til at komme udvalget igennem, og udvælge sin drøm. I den afsatte tid vil din personlige drømmetyder guide dig igennem vort store udvalg.

Er der noget, jeg bør medbringe?

Det er en fordel at have en god stropløs BH i neutral eller lys farve, samt sko i den højde du forestiller dig at bære til brylluppet, så du kan få en fornemmelse af, hvordan kjolen kommer til at falde. Det er ikke et krav. Vi har både sko, BH og andet tilbehør, som du kan låne under prøvningen. Det vigtigste er du medbringer dit gode humør, så hjælper vi dig med at finde din drømmekjole.

Må jeg have make-up på?

Undlad at have for meget og for tung makeup på når du skal ud og se på brudekjoler. For meget foundation, mascara, læbestift og blush på kinderne vil smitte af og give grimme pletter på kjolerne. Det vil vi gerne undgå. Du vil desuden have en meget bedre mulighed for at finde den rigtige brudekjole ud fra din hudfarve, uden for meget make-up i ansigtet. Hav en let og naturlig make-up på, så i rigtig kan fokusere på kjolen.

Må jeg tage billeder/video under prøvningen?

Billeder og video kan være et godt værktøj når kjolen skal vælges. Vores bedste råd er dog at pakke telefonerne væk og vær til stede i nuet. Det er ofte når du lige træder ud af prøverummet at din og dit følges umiddelbare reaktion vil komme, og her er det en skam, hvis de ser dig gennem kameralinsen. Nyd i stedet at være i de smukke kjoler, snak med dit følge om den pågældende kjole og mærk efter, om det er den rette. Herefter kan du bede dit følge om at tage et par billeder af kjolen, inden du skifter til den næste. Der må ikke offentliggøres billeder af Panayotis medarbejdere på sociale medier uden deres forudgående samtykke.

Hvad med tilretning – er det inkluderet i prisen?

Tilretning af din brudekjole er ikke inkluderet i kjolens pris. Vi har ikke skrædderi i huset, men henviser til en række skræddere landet over. 

Hvad nu hvis jeg ikke kan beslutte mig inden for den afsatte tid – kan jeg så reservere kjolen og prøve igen senere?

Vi har stor forståelse for, at det kan være svært at tage beslutningen den pågældende dag. Valget af brudekjole er en stor beslutning, som bør være velovervejet. Vi kan desværre ikke tilbyde reservation af kjoler, da det erfaringsmæssigt er umuligt at håndtere og administrere. I stedet udfylder vi et fyldestgørende kundekort, så når du kontakter os, kan vi hurtigt og nemt finde frem til dine data, og hvilke kjoler du har prøvet.

Hvordan opbevarer jeg min kjole indtil brylluppet?

Vi opbevarer gerne din drømmebrudekjole, til du skal bruge den.

Hvad nu hvis jeg falder for en anden model senere?

Falder du for en af vore andre modeller på et senere tidspunkt, tilbyder vi den ekstraordinære service, at du kan bytte kjole og overføre det indbetalte beløb til en ny kjole. Dette gælder også hvis du bliver gravid, taber dig, eller på anden vis ændrer figur. Det er Panayotis’s tilfredshedsgaranti – det vigtigste er, at du er tilfreds med din kjole. OBS. Gælder indtil kjolen forlader butikken.

Læs her Panayotis’ 10 bedste råd til at finde drømmekjolen »

 

Hvad gør jeg hvis jeg nu får en plet på kjolen?

Er du en af dem der frygter at spilde på kjolen, så er Spot Off lige noget for dig! Spot Off er et mirakel middel, der fjerner de fleste pletter på syntetiske materialer. Et ‘must have’ på din store dag. Kan købes i butikken.

Hvordan opbevarer jeg kjolen efter brylluppet?

Start gerne med at få kjolen renset for eventuelle pletter mv. Kontakt et professionelt renseri, der har erfaring med brudekjoler. Brudekjolen opbevares bedst i en PH-neutral æske. Hos Panayotis føre vi smukke opbevaringsæsker, der i design og funktionalitet overgår alt på markedet. De håndlavede æsker er alle i specialfremstillet PH neutralt materiale og indeholder syrefrit papir, som modvirker misfarvning af din brudekjole, ligesom den beskytter mod fugt og lugt.

Ovenstående retningslinjer er gældende hos Panayotis. De kan variere fra butik til butik.

Ønsker du inspiration til din brudekjole? Så besøg Bryllupsmesserne – Læs mere her »