Luk

Alle skal have råd til lækre smykker!

Vielsesringe & Smykker

Betal ikke for meget for jeres vielsesringe

Diamanter, forlovelsesringe, vielsesringe og smykker. Hvordan skal man lige begå sig i denne jungle af smukke accessories og smykker? Hvordan ved du egentlig, om du gør et godt køb? Og hvordan beslutter du dig for et smykke, som du skal bære resten af livet?

vielsesringe fra Vanbruun.com

Haloring, Hanna, fra VANBRUUN

Hos VANBRUUN får du personlig rådgivning fra vores kyndige eksperter, og vi vil her besvare nogle af de spørgsmål, som du sikkert har stillet dig selv, når det kommer til vielsesringe og smykker til dit bryllup.

Da vi udelukkende er en onlinebutik, kan vi tilbyde dig luksus smykker og diamanter til en langt bedre pris, end du er vant til at se. Vores ekspertise er indenfor forlovelsesringe, vielsesrelaterede smykker og andre smykker med diamanter. Vi tilbyder dig netop nordens største udvalg indenfor diamanter, og vil også gerne lede efter det helt rigtige for dig, hvis du har andre ønsker.

Hos os finder du både de klassiske solitaireringe, med én diamant, til de populære allianceringe og haloringe,  eller det gode alternativ sidestensringe, med flere diamanter. Er du ude efter noget helt særligt, kan du også selv designe din egen unikke forlovelsesring! I så fald tager vi en snak sammen og laver skitser på ringen, indtil den er som I ønsker det, hvorefter vi laver ringen ud fra det ønskede design.

Spørgsmål vi ofte bliver stillet

Hvorfor har I ikke en fysisk butik? Vi har valgt kun at have vores online butik for at holde omkostningerne nede, så vi kan glæde vores kunder med meget bedre priser. Vi skal ikke gemme udgifterne til husleje og butikspersonale i priserne på vores produkter, og derfor får du som kunde langt mere produkt for dine penge. Vi har naturligvis fri returret på hele 90 dage på vores standardprodukter, så vi sikrer os, at du er glad og tilfreds med dit produkt.

Jeg har brug for rådgivning, kan I hjælpe? Vi ved, hvor vigtigt det er med god rådgivning, for at kunne vælge det helt rigtige produkt. Derfor er vores medarbejdere uddannet ved GIA, som står for Gemological Institute of America. Og de er klar til at hjælpe dig hver dag fra kl. 8-21.

Hvordan ved jeg, hvordan ringen ser ud i virkeligheden? Vi har fuld respekt for, at det kan være svært at vide, hvordan en ring ser ud, ud fra et billede på hjemmesiden. Derfor sender vi altid gerne flere billeder eller en video af ringen. Du har desuden mulighed for at låne 3 ringe fra os i 3 dage.  Se her hvordan.

Her kan du se forskellige anbefalinger fra os på gode kombinationer.

 

 

Solitaireringen Bonnie, 0.7 Carat sat sammen med allianceringen Sofia.  Bonnie er en af vores personlige favoritter. Det er en meget smuk ring med seks flotte kløer med små åbninger nederst, der lukker lys ind til diamanten, mens det giver ringen et sofistikeret udseende. Sofia er en af vores smukke allianceringe. Den er både smagfuld og diskret.

 

 

 

 

Sidestensringen Gabrielle 0.7 Carat, sat sammen med  allianceringen Linda. Gabrielle er et af vores mest populære sidestensringe. Den er en rigtig skønhed med sine kloindfattede sidediamanter og fremhæver diamanterne på en smagfuld måde. Linda er Sofias storesøster og har derfor lidt større diamanter.

 

 

 

 

 

Solitaireringen Celine i 0.5 Carat med allianceringen Luna. Celine er til dig, som ønsker noget iøjnefaldende. Den har en flot skinne som er rundet oppe i toppen i modsætningen til mange af vores andre ringe, som er flade. Og det gør, at diamanten virkelig står frem.

 

 

 

Solitaireringen Amelia i 0.7 Carat med allianceringen Ester. Amelia er en ring, hvor diamanten virkelig står frem, da skinnens udformning giver en illusion af, at diamanten er større. Ester, som er en nyhed på shoppen, er en romantisk alliancering. Den er til dig, som ønsker noget anderledes.

Vi håber, at du er blevet inspireret i dit valg af smykker og vielsesring til dit bryllup. Tag gerne kontakt til os, hvis du gerne vil vide mere.

De bedste hilsner, VANBRUUN

 

 

Venligst sponsoreret af VANBRUUN.