Luk

Se lige de her smukke festlokaler på Sjælland

Bryllupslocation

Furesø_Golfklub4

Er du på udkig efter unikke festlokaler på Sjælland?

Er du ligesom de 1000-vis af andre brudepar der skal giftes i den nærmeste fremtid med i kampen om at finde de bedste, mest unikke og lækreste festlokaler på Sjælland til en pris, der matcher jeres budget?

Så kan du nikke genkendende til, hvor besværligt og tidskrævende det faktisk kan være. Der skal gøres en del research, mailen frem og tilbage med steder du har Googlet dig til, forespørgsel på ledige datoer, priser, menu, holde fri fra arbejde ud og se stedet, det skulle ikke lige være det – start forfra. Du ringer til det ene sted efter det andet, alt booket, og nu begynder du at blive desperat og tænke, kan det overhovedet lade sig gøre! Jeg har været i samme situation – og vil dele min redning med dig her.

Alt samlet på et site!

Personligt faldt jeg selv over Rentspace.dk i forbindelse med vores eget bryllup. Vi var på udkig efter gode festlokaler til ca. 80 personer, det skulle være inklusiv mad og drikke og så skulle det være lækkert og rustikt og selvfølgelig ledig på den dato vi havde fastsat.

Vi havde ikke meget tid til at planlægge – under 2 måneder, så det skulle være nemt og hurtigt, men selvfølgelig stadig godt! Og jeg var så lettet over at finde Rentspace, hvor de fedeste festlokaler og venues var samlet på et sted og hvor jeg kunne få råd og vejledning – og så gratis endda. Vi udfyldte online formularen lynhurtigt og fik også hurtigt svar retur!

De hjalp os med at finde et festlokale der opfyldte de behov vi havde, f.eks. at det skulle være inklusiv mad og drikke, så det blev så nemt som muligt- og passe til vores budget og antallet af gæster. Det gik lynhurtigt med at få aftalen på plads og booket stedet. Vi sparede så meget tid, fordi vi slap for at skulle ud at se en masse forskellige lokaler – det havde Rentspace allerede klaret for os.

 

Rentspace er en online venue markedsplads med over 100 forskellige mindeværdige festlokaler og steder på Sjælland – samlet ét sted.

Rentspace har helt gratis hjulpet utallige vordende brudepar med at finde de perfekte festlokaler på Sjælland til deres store dag. 

Det betyder, at du i ro og mag og med godt overblik, kan sidde og forelske dig i de smukke festlokaler på Sjælland, som Rentspace nøje har udvalgt.   

Koster det noget?

Som kunde betaler du aldrig en eneste krone for de ydelser Rentspace bistår med. Tværtimod er der ofte penge at spare – det synes jeg er helt fantastisk!

Rentspace giver jer dedikeret personlig betjening med hensyn til at indhente tilbud, forhandle med stederne, aftale rundvisning og bistå med rådgivning om alt vedrørende jeres bryllup og fest.

Langelinie pavillionen

Langelinie pavillionen

Hvordan fungerer Rentspace?

1. Du finder de festlokaler på Sjælland som opfylder dine behov på Rentspace

2. Du sender en bookingforespørgsel til dem på få minutter

3. De hjælper dig med at indhente tilbud fra stedet og giver dig gode råd og vejledning hele vejen

Hvad siger andre brudepar om Rentspace?

“Rentspace har hjulpet med at finde den perfekte location til vores bryllup og som matchede det budget vi havde. Hver gang vi havde en justering i vores ønsker, blev det positivt mødt fra Rentspace side og de har hjulpet os frem til lige præcis det vi ønskede.

Endvidere har de været enormt behjælpelige med at henvise til gode kontakter af de andre ting vi havde brug for i forbindelse med brylluppet, som fx bryllupskage m.m. De har min varmest anbefaling!”

foto-min

Mvh. Ann & Bjørn

 

“Vi har været utroligt glade for den service, Rentspace har leveret. Siden vi kontaktede firmaet, har vi selv brugt måske 2 timer sammenlagt (på at diskutere fremlagte løsningsforslag og et besøg i festlokalet) og nu er stort set hele bryllupsfesten på plads.

Det kan ikke gøres nemmere og man føler sig i trygge hænder. Vi kan kun anbefale alle, der ikke har oceaner af tid, at bruge Rentspace til hjælp med arrangeringen af jeres fest eller lignende.”

brudepar-festlokaler-københavn-min

Mvh. Bjørn & Bende