Luk

NU har vi fundet helt unikke bryllupslokaler!

Bryllupslocation

Store VEGA kopi-min

At finde unikke eller utraditionelle bryllupslokaler er ikke nogen nem opgave. Der er så meget at vælge imellem og alligevel så få muligheder, når man først får sat sig ned og kigget på de krav der skal være opfyldt, inden man beslutter sig for et lokale.

Vælg et lokale der matcher jeres tema

Det virker ret logisk – det er det også. Inden I vælger bryllupslokaler, skal I fastlægge, hvilken stil/tema I er til. F.eks. skal I overveje om I vil have et indendørs eller udendørs bryllup. Uanset hvor romantisk et udendørs bryllup end lyder, så er vejret ikke noget man bare kan være ligeglad med. Det er så drøn ærgerligt at have regn hele dagen, hvis man har planlagt et lækkert, udendørs bryllup. Derfor vælger de fleste da også at fejre deres store dag indendøre.

Jeg vil anbefale jer at tage et kig på bryllupslokalerne hos vega.dk – et arkitekttegnet hus fra 50’erne med smukke sale som faktisk blev bygget til netop det formål at være ”Et Mødested For Alle” – og huset blev i sin tid brugt til fester, møder, teater og i høj grad bryllupper. I dag er huset – foruden at være et af danmarks førende spillesteder – stadig flittigt brugt til fantastiske events. De 6 smukke sale har forskellige størrelser, så der er rig mulighed for at finde et passende bryllupslokale der matcher netop jeres behov – og så får du bare en helt anderledes oplevelse.

Kend jeres gæsteliste

Inden I forelsker jer i et bryllupslokale, så vær færdig med jeres gæsteliste og det præcise antal gæster I ønsker at invitere. Herefter kan I bestille tid til en personlig rundvisning. F.eks. har de VEGA loungen, hvor du bare kan mærke den hyggelige stemning, og hvor der er plads til op til 150 gæster. Eller forestil dig jeres vielse på Store VEGAs scene – tænk at blive gift lige dér, hvor de store stjerner som David Bowie og Lady GAGA har spillet!

MCS_7069-min

MCS_7097-min

Vælg et sted der er nemt at komme til for jeres gæster

Det er jo selvfølgelig ikke et krav, men en anden ting, det er godt at have med i overvejelserne, når I vælger bryllupslokaler er, om jeres gæster nemt vil kunne komme til og fra stedet. Når bryllupslokalerne er placeret centralt, som hos VEGA, så gør det det nemmere for jeres gæster enten at finde overnatning eller kørsel hjem, eller tage videre i byen, for de der har lyst til det. VEGA Møder & Events har mange års erfaring, viden, engagement og kreativitet i huset og sammen sikrer de at dit arrangement bliver en succes og at du og dine gæster går derfra med en unik oplevelse.

Store VEGA - trappe-min

VEGAs smukke trappeløb kan danne rammerne om det perfekte bryllupsbillede med plads til alle gæster.

 

Terrasse LoRes-4-min

VEGAs private udendørs terrasse kan både bruges i solskin og regn med den fleksible overdækning. Terrassen er velegnet til både vielse samt reception, eller som et sted hvor gæsterne kan trække frisk luft.

 

Sponsoreret af vega.dk