Luk

8 vigtige spørgsmål du skal stille feststedet!

Bryllupslocation

 

Der er en del ting som I som brudepar skal overveje for at kunne planlægge den perfekte bryllupsfest. Den følgende liste er naturligvis ikke fuldt udtømmende og er primært en inspiration til, hvordan I kan gribe planlægningen af jeres store dag og drømmefest an. Her har vi fokuseret på festlokaler.

Vi har talt med Brødrene Koch som hvert år afholder cirka 300 fester i deres smukke lokaler med udsigt til Lystbådehavnen i Aarhus bugt, om hvad I skal tænke over, inden I booker jeres festlokaler.

  1. Er lokalet ledigt på vores bryllupsdato?
  2. Er der plads til alle vores gæster?
  3. Hvad er inkluderet i prisen?
  4. Hvor længe har vi rådighed over lokalerne?
  5. Kan vi rykke rundt på tingene/dekorationen?
  6. Hvornår må vi gå i gang med at dekorere?
  7. Har vi rådighed over et udendørs areal?
  8. Er der parkeringsmuligheder?

brødrene koch

Brødrene Koch har med garanti den bedste beliggenhed til jeres bryllupsfest! Lige ud til den smukke lystbådehavn i Aarhus ligge de lyse, dejlige og beroligende festlokaler der kan rumme omkring 80 gæster.

Den store terrasse gør det muligt, når vejret tillader det, at få aperitif, snacks & kaffe udenfor med udsigt over havnen.

Der bliver dækket op med hynder og tæpper, og når duggen falder, slår de matchende markiser ud og tænder levende lys. Så bliver det ikke mere romantisk, hvis du spørger mig.

Selskab Frøken Koch 2-min

Menuen skal I ej heller bekymre jer om, forvent en gastronomisk oplevelse, når Brødrene Koch byder jeres selskab velkommen.

Hos Brødrene Koch ved de hvor vigtigt det er, at alt forløber perfekt, når I har inviteret gæster til bryllup. Derfor tager de sig god tid til en uddybende samtale med jer inden, så de kan sikre sig at alt bliver som I har ønsket og aftalt. I kommer til at være i trygge hænder hos Brødrene Koch og så får I den bedste beliggenhed i Aarhus.

Sponsoreret af Brødrene Koch