Luk

3 gode grunde til at holde bryllup i disse smukke bryllupslokaler i Århus

Bryllupslocation

bryllupslokaler i Århus

Restaurant Domestic i hjertet af Århus gør mig glad i låget! Og lige om lidt skal jeg fortælle dig hvorfor – og hvorfor du skal vælge at holde dit bryllup i deres lækre bryllupslokaler i Århus. Der er nemlig 3 særlige grunde til, at jeg kun kan give Restaurant Domestic mine bedste anbefalinger. Restauranten ligger i den voldsomt hyggelige Mejlgade, som er en gade i det centrale Århus i det såkaldte latinerkvarter.

Slyngelstuen

Christian fra restauranten har vist mig deres lækre bryllupslokaler i Århus, som kan rumme forskellige selskaber. Skal I holde et lille intimt bryllup, så anbefaler Ditte at I vælger det lækre, rustikke lokale, de kalder Slyngelstuen. Slyngelstuen er så hyggelig med sine rå murstensvægge og velvalgte hyggebelysning, som skaber de perfekte rammer for en aften, hvor I skal sidde helt intimt med jeres allernærmeste venner og familie og grine, skåle i fantastisk vin og få en kæmpe gastronomisk smagsoplevelse og betjening i topklasse. Jeg er godt nok gift, men jeg har aftalt med dem, at vores 5 års bryllupsdag, som vi glæder os til at fejre ved et intimt kom-sammen her om 2 år for vores nærmeste, skal foregå i Slyngelstuen – jeg er helt forelsket i bryllupslokalet, og hyggestemningen kan ikke beskrives – du er selv nødt til at opleve den.

Orangeri

Skal I være flere end 20 mennesker, så skal I i stedet holde jeres bryllupsfest i Orangeriet. I modsætning til slyngelstuen er Orangeriet et stort og lyst bryllupslokale med masser af vinduer ud til den hyggelige baggård i Mejlgade. Lokalet er indrettet i vores elskede nordiske stil med store runde borde med hvide duge. Minimalistisk og stilrent og klar til, at I kan sætte jeres præg på det.

Uanset hvilke af restaurant Domestic to bryllupslokaler i Århus I vælger, vil de søde værter sørge for at I får en fantastisk aften med noget for alle sanser. I kan slappe helt af, velvidende at I er i de bedste hænder, og at hverken maden eller vinen vil skuffe.

3 gode grunde til at holde bryllupsfest hos Domestic

Restaurant Domestic gør det godt – virkelig godt. Og der er særligt 3 grunde til at jeg er faldet pladask for dem og deres lækre bryllupslokaler i Århus. Og jeg er ikke den eneste, for de gode anmeldelser hagler ned over denne lille perle – og det med god grund.

  • For det første går kokkene Christoffer og Morten meget op i at bruge bæredygtige og lokale leverandører og producenter af råvarer – ja faktisk fortalte Morten, at de personligt besøger alle deres leverandører for lige at mærke stemningen og se gården og råvarerne inden de ender på din og dine gæsters tallerken – det kan vi lide! 
  • Hos Domestic får du kompromisløs gourmetmad baseret på det nye nordiske køkken,  betjening i særklasse og mageløse vin, matchet perfekt til hver ret. Vinkortet er klassisk bygget op, og vinene er enten bio-, øko-, naturlige eller dyrket efter bæredygtige principper. Sammen med Morten og Christoffer sammensætter I en fantastisk bryllupsmenu som vil betage jeres gæster og sende jeres smagsløg direkte i den 7. himmel. 
  • I får den hyggeligste placering med rustikke bryllupslokaler i hjertet af Århus. Den perfekte location til storby brylluppet og en oplagt mulighed for I og jeres gæster til at slå jer løs i smilets by og nu også kulturhovedstad.

Vil du gerne se det hele for dig selv? Så kontakt Christian Neve fra Domestic enten på mail: info@restaurantdomestic.dk eller ring på 61 43 70 10 og aftal et uforpligtende møde og en snak om jeres ønsker – så kan I sammen finde den bedste løsning til netop jeres store dag.

PS. Få mere info på: www.restaurantdomestic.dk