Luk

Book en professionel kok til dit bryllup!

Mad

Du har fundet den perfekte bryllupslokation og nu er det på tide at tænke på bryllupsmenuen!

Den gode gamle suppe – steg – is er gået på pension, og er blevet afløst af social food, sharefood, haute cuisine, tapas og jeg skal komme efter dig. Og det er vi ærligt talt enormt begejstrede for. Aldrig før er vores smagsløg blevet udfordret, pirret, overrasket og kælet for, som de gør i dag.

God mad kommer ikke af sig selv

Der skal en dygtig restaurant til. Kokke der er passioneret omkring deres fag og kender deres råvarer som sin egen bukselomme.
I Danmark er vi blevet blæst bagover af det nye koncept Chefmade! Glem alt om feststedets standard 3-retters bryllupsmenu, som du ikke har nogen indflydelse på. Den smager sikkert udmærket, men den er ikke uforglemmelig eller unik, og ej heller en stor oplevelse. Hos Chefmade får du din helt egen kok fra en af landets bedste restauranter, som kommer ud til dig med en skræddersyet og unik bryllupsmenu, kun til ære for jer og jeres gæsters smagsløg. Med Chefmade kan du fokusere på de mest vigtige ting ved dit bryllup og overlade alle praktiske ting til din udsendte restaurantkok, de står nemlig for:

  • Råvarerne
  • Forberedelsen
  • Tilberedningen
  • Serveringen
  • Opvasken / Oprydningen

ALT er inkluderet!

Hvem er restauranterne?

Joo, der er René fra den anerkendte Restaurant Substans, Morten Krogholm fra det populære
Kokkeriet, dygtige Philip Nielsen fra privatkok.nu og Rune fra restaurant Skovmøllen for bare
at nævne nogle få af de dygtige, professionelle og anerkendte restauranter, som er en del af
konceptet ChefMmade.

Hvad er prisen på en professionel kok til bryllup?

Nu tænker du nok, at det må koste det hvide ud af øjnene at få en anerkendt restaurant ud til din lokation, som vil stå for at lave en unik bryllupsmiddag og give dine bryllupsgæster en unik oplevelse. Men det gør det bestemt ikke.

F.eks. kan du få en professionel kok ud til dit bryllup og lave en skræddersyet bryllupsmenu til kun 450 kr. pr. kuvert!

SE ALLE DE SPÆNDENDE MENUER HER!

Jeg er kæmpe fan af ChefMade konceptet  – og jeg er tydeligvis ikke den eneste! Læs nogle af de flotte anmeldelser de får HER.

SEND EN FORESPØRGSEL TIL DEM ALLEREDE NU OG

FÅ BRYLLUPSMIDDAGEN PÅ PLADS. BOOK HER.

 

Artiklen er sponsoreret af ChefMade