Luk

Sådan får du en simpel brudekjole til at ligne en million!

Brudekjoler

Har du købt en simpel brudekjole, eller har du arvet en? Eller har du bare en hvid kjole i dit skab som du vil spice op og bruge som brudekjole? Uanset hvad og hvorfor, så er det ikke umuligt. Mange brude har haft succes med at transformere en simpel brudekjole, så det endelige look havde masser af wow-faktor. Det gælder bare om at sammensætte brudelooket det på den helt rigtige måde, så det hele går op i en højere enhed.

Vi giver dig her 3 måder hvorpå du kan pifte din simple, hvide kjole op, så du får dit drømmelook på din store dag. Rådene er meget simple, men det er som regel også det simple, der virker bedst!

1) Tilføj et meget langt slør.

simpel brudekjole med langt slør

Et langt slør kan give mange forskellige looks; dramatisk, romantisk, sødt, vildt – you name it. Men fremfor alt kan et langt slør pifte en simpel brudekjole op, så den vender hoveder! Er du overhovedet ikke til slør så kan du også tilføje en stor sløjfe, som et bælte rundt om kjolen. Store sløjfer er meget in lige nu, så det skulle være muligt at finde en.

2) Brug accessoires.

brudepar der kysser ude på marken

Det rigtige tilbehør er en simpel brudekjoles bedste ven! Og det er virkelig her du kan vise personlighed og kant. Om det så er en blomsterkrans i håret, påsyede perler, et bælte i en vovet farve, en kappe  eller jakke, eller hvad du nu finder på. Så kan de rigtige accessories være det perfekte modspil til din enkle brudekjole. Men pas på! For mange accessories kan også give et alt for rodet look. Sammensæt få, helt rigtige accessories, og bed om råd hos andre med et godt øje for detaljer.

3) Få din kjole til skrædder.

brudekjole ryg der bliver tilrettet

Det her råd er egentlig universalt. Få din kjole forbi en skrædder, som kan sy den til, så den matcher din krop perfekt. Det gør en kæmpe forskel som både kan ses og mærkes på din store dag. Her kan du samtidig tilføje f.eks. ærmer til brudekjolen, perler, diamanter, fjerne stropper eller tilføje samme eller hvad du kommer frem til af gode ideér sammen med din skrædder.