Luk

Få sommerblomster til efterårsbrylluppet

Pynt til bryllup

Pæoner i november og tulipaner i juli. Med smukke naturtro, men kunstige blomster, er det muligt at få dine yndlingsblomster på bryllupsbordet, uanset hvornår på året du skal giftes.

Måske er du en sucker for pæoner, men skal giftes i januar eller også kan du få helt ondt i maven om tanken om, at de (dyrt)indkøbte blomster ikke når at springe ud til bryllupsdagen. Med naturtro kunstige blomster fra Flower Factory, kan du få løst begge dilemmaer til brylluppet.

gul blomsterbuket

Drømmer du om sommerblomster til dit vinterbryllup? Naturtro kunstige blomster fra Flower Factory kan få din drøm til at gå i opfyldelse. PR-foto Flower Factory

Efter amerikansk forbillede

Firmaet Flower Factory har specialiseret sig i naturtro kunstige blomster efter amerikansk forbillede – and that’s not bad at all!

– Mange har måske et billede af kunstige blomster som dårlige kopier af originalen, men i USA er standarden meget højere end vi har været vant til herhjemme fortæller Thomas Andersen fra Flower Factory.

– Vi samarbejder udelukkende med amerikanske leverandører, hvilket netop gør, at mange kan have svært ved at se, at blomsterne ikke er ægte.

Specielt blomsterne fra ‘Jane Seymour Botanicals’, som Flower Factory er de eneste i Danmark, der forhandler, er af meget høj kvalitet.

– Og jo det er THE Jane Seymour, bedre kendt som ‘Lille doktor på prærien’, der står bag kollektionen af bl.a. smukke færdige buketter og dekorationer af kunstige blomster – lige klar til bryllupsbordet.

Lad minderne – OG bryllupsblomsterne vare evigt

Udover at spare dig for mange hovedpiner, i forhold til om blomsterne nu når at springe ud – eller om de på den anden side når at visne i et varmt lokale, er en anden stor fordel ved de kunstige blomster, at de varer langt ud over bryllupsdagen. Dermed kan du bruge blomsterne til mange festlige lejligheder fremover. Dette giver, som bonus, valget af kunstige blomster et ekstra bæredygtigt aspekt, hvilket er én af de store bryllupstrends i øjeblikket.

Lejeordning

Flower Factory tilbyder dog også en lejeordning, der gør, at du ikke skal bekymre dig om noget som helst, men kan få blomsterne når det passer ind i et travlt bryllupsprogram; Brudeparret lejer de kunstige blomster på dagsbasis, hvilket kan være en billigere og mere fordelagtig løsning for nogle.

Blomsterne kan bruges både til borddekorationer, som hårpynt eller til brudebuketten, der på den måde også nemt kan bevares som et evigt minde om den store dag.

Se et lille udpluk af nogle af Flower Factorys mange smukke løsninger i galleriet herunder eller besøg firmaets egen hjemmeside her »