Cykeltaxa til brylluppet

Blog

En cykeltaxa er et godt bud på alternativ bryllupstransport og kan lejes flere steder i landet. Og så er det både bæredygtigt og enormt hyggeligt – to ting vi er ret vilde med her på Bryllup.dk

Hygge og miljø

Cykeltaxaer som bryllupstransport

Søde fyre bag cykeltaxaerne i Århus. Chaufførerne er gode til at vælge de mere sceniske ruter, selvom brudeparret nok kun har øje for hinanden. Foto: Bryllupsportalen.dk

Normalt klinger cykel og bryllupstransport ikke sammen, og du tænker muligvis, at der vel også må være grænser for, hvor miljøbevidst man kan være på den store dag.

Dette kan der dog rådes bod på, da du ved at leje en cykeltaxa både kan tænke bæredygtigt og få en hyggelig og anderledes oplevelse, uden det behøver at slå bunden ud af jeres bryllupsbudget.

Mest til sommeren

Cykeltaxaerne er nok forbeholdt sommerbryllupper. Samtidig bør afstanden mellem kirke og reception ikke være alt for lang.

Tilgengæld får du frisk luft, en anderledes tur gennem byen og bonus er, at I sagtens kan sidde med et glas champagne i hånden og skåle for jeres bryllup og ekstra gode samvittighed.

Prisen for cykeltaxa

Prisen afhænger af, hvor langt I skal, og svinger fra firma til firma, men overstiger som hovedregel heldigvis ikke 500 kr. Derfor må det siges, at være en billig løsning i forhold til et motoriseret specialkøretøj.

Her kan du bl.a. leje cykeltaxaer

Cykeltaxa i Århusområdet:

I Århus kører firmaet Jetcab i den jyske hovedstads bakkede landskab. Se mere her.

Cykeltaxa i Odenseområdet:

Pers cykeltaxa kører i Odense med en radius af fem kilometer og stiller både op med en speciel bryllupstransportcykel og i smoking og hat. Se mere her.

Cykeltaxa i Københavnsområdet:

I Københavnsområdet er der mange muligheder, bl.a. www.cykeltaxa.dk og Flying Tigers cykeltaxa, der både kan levere en smokingklædt chauffør og en særlig hvid bryllupscykeltaxa med pynt. Se mere her.

6 svar til “Cykeltaxa til brylluppet”

 1. Dansk Cykeludlejning siger:

  http://www.dansk-cykeludlejning.dk udlejer såvel cykeltaxaer som tandems til bæredygtig bryllupstransport

 2. Re-Ride siger:

  Vil lige gøre opmærksom på at JetCab i dag hedder Re-Ride – linket i artiklen virker stadig da den omdirigere til den nye hjemmeside 🙂

 3. blank Rune siger:

  Fandt lige denne fine artikel via google, og det er oplagt for mig og min kone med en cykeltaxa i København. Vi fik nemlig en “oplev kbh” fra http://sendentanke.dk/oplev-koebenhavn/ i bryllupsgave. Så her i juli måned, skal vi da leje en cykeltaxa i København, så vi kan komme rundt.

 4. blank Søren siger:

  Vi benyttede os af en cykeltaxa til vores bryllup i København i maj 2014 og jeg kan varmt anbefale Cykeltaxa København og deres søde dansktalende chauffører.
  Vi søgte efter “cykeltaxa” på Google og fandt frem til http://www.cykeltaxa.net hvor vi fik den bedste service. Det var faktisk så god en oplevelse, at jeg har tænkt mig at bestille en sightseeing tur i august for mig og mine kolleger på arbejdet. Tak til Københavns cykeltaxa for at give mig og min hustru en uforglemmelig dag!

 5. blank Tine siger:

  Ja og så er der jo Københavns Cykeltaxa operatør Cykeltaxa.dk som har adgang til de flotteste bryllupsvogne. Jeg var i hvert fald imponeret. De har styr på deres ting og kommunikationen er i top. 🙂 http://www.cykeltaxa.dk

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *