Luk

Tema: Rustikt bryllup

Temabryllup

The_Wild_Bride14-min (1)

Planlægger du rustikt bryllup, så har vi her samlet lækker inspiration til dig!

Skal du gå all-in på et rustikt bryllup, så skal du tænke i vilde blomster, natur, palleborde, bænke, tilfældige stole, græs mellem tæerne, krans i håret, en simpel bryllupskjole, blonder, lanterner, mini vaser med simple, smukke vejkantsblomster. Det er mix & match, når det er bedst.

Her er lidt inspirationsbilleder til jeres forårs- eller sommerbryllup med rustikt, natur tema.

Et rustikt bryllup kan gøres på et lavt budget, fordi der ikke skal særlig meget til for at skabe hygge. Og er du eller nogle i din omgangskreds DIY personer, så er der masser af gode ting at gå i gang med selv, til at skabe hygge til et rustikt tema bryllup. Se f.eks. her hvordan tomme glas, hvide stearinlys, hvide stofservietter, fjer og en løber lavet af blade, kan give et fantastisk stemningsfuldt bord.

rustikt bryllup

Når mørket falder på, tænder I de enkle lyskæder, som vil give en masse hyggestemning.

rustikt bryllup

Selv receptionen kan gøres simpelt og hyggeligt, vi er helt vilde med det her rustikke kagebord og kombinationen af træ og grønt, giver virkelig en hyggelig, down-to-earth stemning.

rustikt bryllup
Det rustikke tema starter allerede ved jeres invitationskort. Vi anbefaler at I får trykt smukke invitationskort hos et professionelt trykkeri, som kan guide jer til smukke, rustikke kort. Og det koster virkelig ikke en bondegård, og du sparer en masse tid og bøvl, for det er ikke nemt at sidde og lave 50 invitationer med tryk. 

rustikt bryllup

rustikt bryllup
Din brudebuket skal også udstråle det rustikke, og der er vi helt vilde med de smukke vilde blomster, som bliver sat sammen til en smuk brudebuket som her.

rustikt bryllup
rustikt bryllup

rustikt bryllup
Skriv menuen på en stor rustik tavle som her, og lav et hjemmelavet bord med lidt snacks på til receptionen eller som supplement til desserten eller natmaden.

rustikt bryllup
Hold din brudekjole simpel, gerne med blonder og lidt kraftigere stof, lad dit hår hænge og få lavet nogle lækre boho-bølger af din frisør og afslut med et smukt headpiece.

jannie-baltzer-headpieces_27_-683x1024-min (1)

Billeder fra Jannie Baltzer, Claudia Llagostera og The Wild Bride