Luk

Ella Rosa 2016 – brudekjolegalleri

Brudekjoler

Ella Rosa vælger den bedste kvalitet, når brudekjolen skal peppes op med blonder, tyl og så videre. Men altid ud fra devicen Simple is better.

Som et amerikansk mærke på et europæisk marked har Ella Rosa arbejdet målrettet på at ramme det helt rigtige snit. Og i dag roses de smukke, ofte enkle, brudekjoler ikke mindst for deres pasform. Bruden kan føle sig godt tilpas som festens midtpunkt, og samtidig ved hun, at kjolen præsenterer både sig selv og hende på den smukkest mulige facon.

Se også: Kenneth Winston galleri

Ella Rosa startede som Kenneth Winstons ”lillesøster”, som skulle have lidt færre broderier, perler og slør, og samtidig ramme en lidt lavere pris. Men kvalitet fornægter sig ikke, og lillesøster voksede sig stærk og selvstændig – stadig med et mere enkelt og ukompliceret udtryk, men med kompromisløs insisteren på den bedste kvalitet.

Mange roser især Ella Rosa for kvaliteten af de smukke blonde-stykker – men det må du hellere selv prøve efter, når du kommer forbi en Ella Rosa i din jagt på den perfekte kjole.

Læs også: Internetfælden: Derfor skal du ikke købe din kjole hvor som helst