Luk

Anmeldelse: Best of ”Den Store Dags” bryllupsmesse i Århus

Vi tester

Der var romantik i luften både udenfor og indenfor, da ”Den Store Dag” holdt bryllupsmesse i Scandinavian Congress Center 29.januar 2012.

Udenfor dalede sneen stille ned – indenfor var romantikken repræsenteret i alle former og afskygninger gennem de mange jyske bryllupsleverandører. Bryllup.dk var med på dagen og præsenterer her ”Best of Århus”.

Diamonds are a girls best friend

Og i det hele taget noget, der glimter. Disse Benjamin Adams-sko fra Lucca Bride giver lige det ekstra bling bling og et snert af Sex and the City. De kunne med fordel også parres med en anden kjoletendens for 2012, nemlig den korte kjole, hvor der for alvor kommer fokus på skoene.

Start spreading the news…

En crooner i smoking med en drink i hånden og en blæsertrio i baggrunden – Bandet the Hack Pack did it ”their way” og leverede i bedste Rat Pack stil en smagsprøve på deres Las Vegas-croonershow i forhallen af Scandinavian Center. Foto: Inmusic.dk

Lykken er…chokolademousse!

Det vrimlede ikke med smagsprøver på messen, til gengæld kunne en lille himmelsk mundfuld fra Det Gamle Mejeri i Mårslet råde bod på dette. Lykken var denne dag chokolademousse og krokant.

 

Less is more

Den århusianske designer Marianne Carøes smukke kjole giver et godt billede på kjoletendensen for 2012; blonder, ærmer og med et snert af Kate (Middleton, red.). Foto: PR-foto Marianne Carøe[break]

Pang på buketten

Enkelt og alligevel utrolig udtryksfuld. Denne fantastiske buket fra brudebuketten.dk blev beundret af mange. Pangfarver er netop én af de store tendenser inden for blomster i 2012.
[break]I forhold til ”Den Store Dag”s messe i Bella Center, København, var der langt færre leverandører (og alt for få smagsprøver) på messen i Århus. Standene var hurtigt afdækkede, og der var for få nye og spændende tiltag. Derfor får messen kun to ud af fem bryllupshjerter.

2 af 5 hjerter