Luk

PRONOVIAS & ASHLEY GRAHAM I EN NY BRUDEKJOLEKOLLEKTION

Brudekjoler

Den 7. januar 2020 annoncerede Pronovias deres nye samarbejde i en eksklusiv brudekollektion, med den dygtige designer Ashley Graham. Brudekjolerne er syet, så de giver et perfekt fit til enhver kropstype. De smukke brudekjoler bliver lanceret i starten af 2020 i Pronovias butikker og hos deres retailers og fås i mange forskellige størrelser og stilarter, for at nå en bred vifte af brude. Kollektionen indeholder f.eks. virkelig smukke brudekjoler til curvy og plussize brude.

Ashley Graham siger: “når kvinder er på udkig efter den perfekte brudekjole, skal de føle sig sikre under hele processen. Da jeg selv shoppede brudekjole for 10 år siden, havde jeg svært ved at finde en brudekjolestil i min strørrelse som sad pænt og fik mig til at føle mig speciel.

Det er vigtigt at brudeindustrien går foran med at levere et udvalg som fremmer den kropsdiversitet, som vi ser, og derfor er det en stor ære for mig at kunne samarbejde med en af lederne, Pronovias, om at levere smukke og komfortable brudekjoler i mange størrelser og stilarter.”

PRONOVIAS & ASHLEY GRAHAM brudekjole kollektion 2020

 

Se flere brudekjoler og læs mere om kollektionen HER.