Luk

Vi vil finde Danmarks bedste brudekjolebutik!

Brudekjoler

Vind 1.000 kroner til Inspiration!!

colourbox12312171_cis_p0bryllupdkawardHvert år gør brudekjoleforretningerne et stort stykke arbejde, for at få brude over hele landet til at føle sig helt unikke. Vi synes de fortjener en belønning, for at være så vigtig en del af bryllupsbranchen!

Brudekjolen er altafgørende for de fleste brude. Det er kjolen der virkelig gør enhver kvinde til en brud og får hende til at føle sig helt speciel. Det er den ene gang i livet hvor hun er i centrum og stråler som aldrig før.

Rundt om i hele landet findes fantastiske saloner, hvor de gør drømme til virkelighed. Og det kræver sit at finde det perfekte match til enhver brud. Derfor har vi besluttet at de danske brudekjolebutikker fortjener en belønning for deres store arbejde. Vi synes de er så vigtig en del af branchen, at de virkelig fortjener anerkendelse.

Men det er ikke os, der skal beslutte hvem det bliver. Det er dig! Har du oplevet ekstraordinær god service, et stort udvalg eller en ganske særlig positiv oplevelse, der gør, at du mener de bør have prisen som Danmarks Bedste Brudekjolebutik 2016?

Så stem på din yndlings brudekjolebutik!

Stem her!

Vind 1.000 kroner til Inspiration!!

Vi udlodder 2x gavekort til Inspiration af 1.000 kroner – stem og deltag!

Stem her!

Se listen over danske brudekjoleforhandlere

Vinderen er den butik med flest stemmer og afstemningen slutter 31. marts, hvorefter vinderen offentliggøres.

awards-splatter