Luk

Sådan bliver bryllupsmoden i 2017

Brudekjoler

BRUDEN og GOMMEN tog til European Bridal Week i 2016 – sådan bliver bryllupsmoden i 2017!essen2

ikke-navngivet-1

BRUDEN & GOMMEN har etableret et tæt samarbejde med andre Skandinaviske magasiner i Finland, Norge og Sverige. Hvert år i april drager vi alle afsted til den tyske by Essen, hvor European Bridal Week finder sted. Her mødes nogle af verdens bedste og største producenter af brudekjoler med mindre designere fra hele Europa, og viser den nye kollektion frem.
Det er et slaraffenland for kjole-elskere, og hvert år bliver man overvældet af de mange tusind nye og flotte kjoler. Det er her, vi spotter den nye trend – længe inden den når butikkerne. Der er her, på de flotte catwalk shows, at butik-kerne fra Danmark gør deres indkøb til næste sæson. Der kigges på blonder, stoffer, udskæringer og alle er på udkig efter lige netop DEN kjole, som bliver årets hit. Alle 4 magasiner, som hver især har specialiseret os i vores eget land og dets bryllupstraditioner, har fornøjelsen af at invitere udvalgte kjole butikker med på messen. Det kommer der nogle hyggelige timer ud af, og det er en fornøjelse at høre om deres indkøb og oplevelser, når de lægger vejen forbi os i Scandic Lounge, til en kop kaffe eller lidt mad.

1 essen3 essen4 essen10 essen14

Vi glæder os allerede – sammen med Häät i Finland, BröllopsGuiden i Sverige og Ditt Bröllop fra Norge – til at komme afsted igen, og se trenden til 2018.
I kan følge os på Facebook, hvor vi løbende vil vise jer de nye kjoler, når vi besøger messen den 21.-23. april 2017.
Her på siderne kan I se nogle af de mange smukke kjoler, som blev vist på catwalken, og som nu er at finde i butikkerne. Vi håber, I syntes butikkerne har gjort et godt indkøb, og at I finder drømmekjolen, hos en af de mange veletablerede brudekjole butikker.