Luk

Bryllupsbudget

Bryllupsbudget er én af de vigtigste poster på to do listen til brylluppet.

Noget af det første der skal laves

Om bryllupsbudgettet er stort eller småt, er det dog essentielt, at lægge et budget som noget af det første når man planlægger bryllup.
Bryllupsbudget
Et bryllupsbudget skal indeholde de vigtigste poster som feststed, mad, brudekjole, pynt, brudebuket, musik til brylluppet mm. Men det er klart, at jo mere specifik du er med dit bryllupsbudget og jo flere poster du kender på forhånd, jo lettere bliver det at overholde.

Lav luft i bryllupsbudgettet

Når du begynder din bryllupsplanlægning er det klart, at du ikke kender den eksakte pris på de forskellige budgetposter, men sjus dig frem til en pris så godt du kan og rund hellere op en ned, så du bevarer en smule luft i budgettet, da et bryllup ofte kan blive lidt dyrere end beregnet, hvis man ikke passer på.

Systematisk oprettelse og orden

Opret dit bryllupsbudget i et Excel ark eller benyt dig af online tjenester eller planlægnings apps.

Hvad nu hvis økonomien er presset?

Det koster mange penge at holde et bryllup, men hvis man er lidt kreativ, er der også nogle fine måder at holde bryllupsbudgettet nede. En populær løsning er med Do It Yourself – der er mange flotte ting, man selv kan lave.  Det kræver blot, at man kan bruge noget tid på det, og i mange tilfælde, at man har lyst til at prøve DIY projektet af, så man ved hvordan resultatet bliver, inden det er alvor.

Forskellige leverandører

En anden god ide er, at have god tid til at se sig om, når man skal finde leverandører. Kontakt forskellige forhandlere og hør hvad de kan tilbyde.

Læs også: Hvad koster et bryllup?