Borddækning

Til jeres bryllup skal I ikke nøjes. I skal ikke blot stille jer tilfredse med det, der lige er til rådighed. Vælg en borddækning, der siger noget om hvem I er. Overvej om I blot vil have et helt standard look og tema til jeres bryllup eller om I vil have noget anderledes?
Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Luxit

Vores mission er, at bryllupper skal være ekstraordinære. Vores kæmpe udvalg af eksklusive festartikler gør dit bryllup helt speciel. Vi har flere forskellige bryllupstemaer, så uanset om du er til det rustikke, guld, hvid mv, har vi hvad du skal bruge.
Gå til deres hjemmeside

Cloud Celebration

50+ kortserier til en gennemført borddækning. Få alt fra bordkort til drinkskort, drinksdispenser skilte og bordplaner. Vi trykker både på svanemærket karton og på træ/akryl. Kombinér materialerne for et gennemført tema, uden at gå på kompromis med tidens tendenser.
Gå til deres hjemmeside

Creative Wood

Vi designer unikke invitationer, bordkort, skilte og pynt i træ & akryl til alle livets fejringer. Du kan få noget som ingen andre har, og som vil vække begejstring hos dine gæster og komplimentere resten af din borddækning og bryllupstema på smukkeste vis.
blankGå til deres hjemmeside

Shop74

Æresporten kan sættes op både ude og inde. Den står selv, så der efterlades ingen mærker i murværk eller dør. Vi kan pynte den, vi har skiltet, og vi kan levere den, sætte den op og hente den igen. Helt efter jeres ønske.
blankGå til deres hjemmeside

WoodByLaa

Gør dit bryllup personligt! Vi tilbyder et bredt sortiment af bordkort, velkomstskilte, bordnumre, bordplaner, menukort, caketoppers, drinksskilte mm, samt specialdesigns efter eget ønske. Få inspiration på vores Instagram og website.
blankGå til deres hjemmeside

Moments

Vi sætter en stor ære i at kunne levere alt til bordet og være med til at skabe et personligt bryllupsbord der vækker følelser hos jer og jeres gæster. Kom med på opdagelse og lad bordet forblive husket.
blankGå til deres hjemmeside

Ink Saloon

Vi tilbyder trykte eller digitale invitationer, bordkort, menukort, takkekort og papirvarer til dit bryllup. Alt sammen baseret på unikke designs, som du selv tilføjer dit personlige touch.