Vejle 13. marts 2022

Vi glæder os usigeligt til at byde kommende brudepar, indenfor til Bryllupsmessen i Vejle, søndag den 13. marts. Vi tør godt love en Bryllupsmesse i helt andre rammer og  i helt fantastiske omgivelser. Huset My Garage rummer, udover fantastiske lokaler med spændende lysindfald og råt miljø, Danmarks absolut flotteste og mest spektakulære bilsamling. Her bliver der masser af se på – for alle.

Udstillerne vil være placeret rundt om i hele den unikke location og i et samspil med imponerende biler, fantastiske brudekjoler,  overdådige kager og smuk broddækning, vil Bryllupsmessen i Vejle have sit helt eget look.

Alle udstillerne er klar til at byde alle kommende brudepar indenfor til en hyggelig og inspirerende eftermiddag i brylluppets tegn.

De flotte haller er med de bedste udstillere, med alt til livets største fest, og de står klar til at give jer svar og idéer på alle spørgsmål og ønsker. Et besøg på bryllupsmessen i Vejle kan til og med betyde store besparelser i jeres bryllupsbudget. Udstillerne har naturligvis masser af gode messetilbud med til jer.

Vel mødt til en inspirerende, stemningsfyldt og dejlig dag i Vejle.
Vi glæder os til at se jer.

75 kr. pr. person
Inkl. magasinerne BRUDEN & GOMMEN
(værdi 89,50,- så længe lager haves)
NY LOCATION:
My Garage
Wittrupvej 1
7120 Vejle Ø
13. mar
Kl. 11.00 til 16.00

Udstillerliste

Gå på opdagelse hjemme i sofaen blandt de mange spændende udstillere, du kan møde på Bryllupsmessen.

Søg:
Kategorier:
Landsdele:
Visning: