Luk

Odense 2025.

Her finder I et stort udvalg af spændende og attraktive udstillere fra hele Fyn, samt flere fra Jylland og Sjælland, som I måske slet ikke vidste fandtes.
BRYLLUPSMESSEN giver jer mulighed for i ro og mag at få et overblik over udbuddet af leverandører til jeres drømmebryllup.

Her finder I ALT til den store dag. Fra brudekjoler fra nogle af landets førende forhandlere til blomster, herretøj, vielsesringe, bryllupskager, musik og spændende feststeder og lokaler.

Glæd jer til at gå rundt og få en snak med de mange leverandører, alt imens I nyder bryllupsmusik, smagsprøver på mad og drikke samt bryllupskager.

Kl. 12.30 og 14.30 kan I sætte jer tilrette omkring vores catwalk og lade de mange modeller inspirerer jer med de nyeste brudekjoler og det flotteste herretøj, til brud og gom.

Der er masser at se på og blive inspireret af, for både brud og gom. Og så gør det tilmed jeres planlægning både nemmere, sjovere og billigere. For ingen messe, uden gode messetilbud, og dem finder I naturligvis også masser af.

 Vi glæder os til at se jer.

Nedenstående er udstillerlisten fra 2024. De nye udstillere til 2025, præsenteres fra den 1. august.

75 kr. pr. person
Inkl. magasinerne BRUDEN & GOMMEN
(værdi 89,50,- så længe lager haves)
Location kommer snarest
9. feb
Kl. 11.00 til 16.00

Udstillerliste

Gå på opdagelse hjemme i sofaen blandt de mange spændende udstillere, du kan møde på Bryllupsmessen.

Søg:
Kategorier:
Landsdele:
Visning: