MUSIKDJ

Hvem er MusikDJ?
MusikDJ afvikler hvert år mellem 150 og 200 bryllupper og vi har derfor bred erfaring med netop bryllupsfester. Vi har altid stor fokus på jeres ønsker til festen; udstyr, DJ og vigtigst af alt musikken. Med over 17 års erfaring med koordinering og at spille til fester i hele landet, kommer vi helt ned på et plan hvor vi ikke “bare” snakker fagsprog, men gør alt for at vi forstår hinanden og kommer frem til den rette løsning som I er trykke ved.

Vejledning
Det vigtigste for os er i en tidlig fase at tale med jer om jeres ønsker og behov for festen. Ud fra dette sender vi et skriftligt oplæg hvor lyd, lys, DJ og alle praktikaliteter er listet. Her vil i få et komplet overblik over de services vi medbringer til jeres fest så i kan læne jer tilbage og nyde musikken og jeres gæsters nærvær.

Bred vifte af muligheder
Ud over en DJ løsning inklusiv danselys og højtalersystem, kan vi tilbyde en bred vifte af muligheder til jeres bryllup som kan sætte det ekstra præg på festen og som helt sikket vil blive husket af gæsterne. Dette kunne eksempelvis være en saxofonist eller pianist under middagen eller saxofonisten sammen med DJ’en til dansefesten. På messen fremviser og fortæller vi gerne meget mere om de mange muligheder. Kig forbi standen og hils på Mads og Jesper fra kontoret som vil være jeres personlige kontakt i hele planlægningsfasen af den store dag.

Vi glæder os meget til at se jer på messen og høre nærmere om hvordan vi kan være behjælpelig med jeres store dag.

De bedste hilsner
Mads og Jesper

Kontakt

overskrift

71 99 40 60

overskrift

info@musikdj.dk

overskrift

musikdj.dk

Følg os

overskrift