Underholdning

Tilbage til alle leverandører
Vis alle
Bornholm
Fyn
København
Midtjylland
Nordjylland
Sjælland
Sydjylland
Gå til deres hjemmeside

Nordic Star Fireworks

Et fantastisk bryllupsfyrværkeri afslutter jeres bryllup på en uforglemmelig måde inden gæsterne tager hjem. Vi sammensætter et festfyrværkeri til jeres bryllup ud fra jeres ønsker og vi står ligeledes for alt det praktiske, så I blot kan slappe af og nyde jeres store dag.
Gå til deres hjemmeside

Dennis Beokow

Er I på udkig efter exceptionel underholdning, der tilføjer den perfekte atmosfære, fest, magi og forbløffelse på én gang, så er det Dennis Beokow I skal booke som underholdning til jeres bryllup. Læs mere om de 3 forskellige bryllupsshows som Dennis tilbyder.
Gå til deres hjemmeside

Ilbjerg Fyrværkerifabrik

Bryllupsfyrværkeri er enormt romantisk og når du vælger os til at stå for det, så vælger du et hold med rigtige fyrværkeri entusiaster som lever for at lave et helt spektakulært show til jeres bryllup. Vi lover dig at du og dine gæster bliver imponeret over det smukke show.
Gå til deres hjemmeside

Kampler kunst

Jeg maler kunst sammen med jeres gæster til reception eller fest. Guider, hjælper og kreerer et helt unikt og personligt, evigt minde fra alle dem, der betyder mest i jeres liv på jeres store dag.
Gå til deres hjemmeside

Adam Aldridge – psykologisk entertainer / tryllekunstner

Ønsker du anderledes underholdning til dit bryllup, hvor dine gæster er helt opslugt af showet, så skal du booke Adam Aldridge. Med et glimt i øjet og stor ekspertise underholder Adam jer med enten tryllekunster, komik eller bugtaler - som du ikke har set før.